Telitalálata volt a lottón egy fideszesnek

2014. február 01. 11:12

A hatos lottó közel egymilliárdos nyereményét akasztotta le tavaly tavasszal Tóth Gábor, Bag fideszes polgármestere. A vagyonbevallásában csak tízmilliós nyereményt tüntetett fel, ennek oka az, hogy többen játszottak, ezért elosztották egymás közt.

2014. február 01. 11:12

„2013. év 11. heti 6/45-ös lottójátékban 8761034 sorszámú szelvénnyel nettó (adólevonás után) 10.000.000 Ft. nyereményem volt” – szerepel Tóth Gábor fideszes országgyűlési képviselő vagyonbevallásában, ez azonban nem egészen igaz.

Az Index szerint a Tóth által írt héten nem volt tízmilliós nyeremény, a főnyeremény pedig 954 és fél millió forintot volt. A lap ezért felhívta Bag fideszes polgármesterét, aki elmondta, valójában ő vitte el a főnyereményt, csak mivel másokkal együtt játszott, ezért a nyereményen is osztoztak. A lap megemlíti azt is, hogy Tóth Gábor a tízmilliós nyereménye után vásárolt egy Lexus-terepjárót és egy Honda-motort. 

„Reméljük, ezek régóta tervezett beruházások voltak, és nem a szerencse mámorában születtek, mert csak az autó legalább másfélszer annyiba kerül, mint Tóth úr nyereménye” – tette hozzá az Index.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. február 02. 11:51
Fideszes nyert a LOTTÓ-n? Na, akkor most rohanhatnak tüntetni a libsik, hogy már megint micsoda mutyi... :)
Secnir
2014. február 02. 09:02
" A lap megemlíti azt is, hogy Tóth Gábor a tízmilliós nyereménye után vásárolt egy Lexus-terepjárót és egy Honda-motort. " igen, egy tízmilliós nyereményből pont erre futja. hál'istennek úgy dübörög a gazdaság, hogy egy új lexus és honda ára összességében sem éri el a tízmilliós lélektani határt...
Secnir
2014. február 02. 08:58
indexnek azt nyilatkozta, hogy adólevonás után kapott tízmillát a nyereményből. ebből látszik, hogy nem játszott, és a büdös életben nem nyert, mert a nyeremény MINDIG nettó nyeremény, a szerencsejáték zrt levonja már előre az adót (sápot). így ha 1.789684 forint a nyeremény, akkor annyit kap, nem kell adóznia. hazudik, no.
gross
2014. február 01. 19:03
Józan életű politikus - összegyűjtött 90 vagy mennyi társat, hogy a heti mintegy ezer forint játékköltség ne legyen túl megterhelő. Híeim szerint ő is koordinálja a fogadóközösséget, beszedi a pénzt, könyveli, hogyha elmaradás van, a kis nyereményeket benthagyja és további szelvényeket vesz, viszont szétosztja a nagyobb nyereményeket - elutalja a 90 különböző számlára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!