Simon Gábor vagyok az MSZP-ből – de nem AZ a Simon Gábor!

2014. február 06. 07:08

Külön sajtótájékoztatón tájékoztatta a miskolciakat Simon Gábor MSZP-s országgyűlési képviselő, hogy nem róla szólnak a hírek. Akiről szólnak, akár 8 évet is kaphat.

2014. február 06. 07:08

„Simon Gábor vagyok, miskolci országgyűlési és önkormányzati képviselő. (...) Ennek az unortodox sajtótájékoztatónak a lényege, hogy a miskolci közvéleménynek el szeretném mondani, hogy azok a hírek, amik a sajtóban megjelentek Simon Gábor budapesti képviselőről, azok a hírek nem rólam szólnak.” – hangzik el a TV2 felvételén a miskolci MSZP-s politikus előadásában.

A csatorna által megszólaltatott Vadász Iván adószakértő azt mondta, a mintegy 240 millió forintnyi ausztriai eurószámlából akár 8 éves börtön is lehet. Vadász számításai szerint a NAV egy vagyonosodási vizsgálat végén – ha adózatlan jövedelemről van szó – akár 352 millió forintot is követelhet a képviselőtől.

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Godmachine
2014. február 06. 13:17
ő maximum a popSimon lehet nem a parlamentbe!
kvantumfilozófus
2014. február 06. 11:53
Szóval róla még nem derült ki ilyesmi.
blaupanter
2014. február 06. 11:10
Az ugyved ur
Türelem
2014. február 06. 10:15
Egy bukás a maffián belül, mindig súlyos következményekkel járhat. De különösen nehezíti a maffia dolgát, amennyiben a gazdasági válság, az állami beruházások drasztikus visszaesése, egy adott hatalmi konstrukcióból való tartós kiszorulás miatti közpénz csatornák beszűkülése, az állami csöcs fejésében érdekelt vállalkozók ellehetetlenülése is égetővé válik. A szicíliai bírák, ügyészek most zártak le egy hosszú konzultációs időszakot,amelynek végén az a megállapítás született, hogy még mindig a börtönben ülő Toto Riina irányít, s hogy számolni kell a bírák, ügyészek elleni merényletek kiújulásával. A gazdasági válság drasztikusan visszafogta az állami beruházásokat, az építkezéseket, ami kiszárítja a maffiának fizető vállalkozói körök pénztárcáját is. Eddig, amikor börtönbe került egy Boss, , s elkobozták a lakását, a maffia egyből vett a hozzátartozóknak egy másikat. Most erre nem telik, de kevesebb pénz jut a jogászok, a politikusok lefizetésére is. Morgolódik a Cosa Nostra népe, ami tehát merényletekhez is vethet. Nem tudni, hogy a hazai ballib mögött álló maffia hogyan éli meg az állami csöcsök elapadását, ami várhatóan tartós marad, a Fidesz esélyei kedvezőek. Az MSZP és az azt irányító maffia biztosan a pénzek átcsoportosítására, s óvintézkedésekre kényszerül. Még egy ilyen bakit, mint a Simoné nem engedhet meg magának. nyilvánvaló, hogy Simon pénzeiről tudott az MSZP legfelső vezetése,s most eljátsszák a hülyét. Simon meg fogja kapni a maga végkielégítését. S az is biztos, hogy ez csak a jéghegy csúcsa, a nagy pénzek még mindig szerte a világban parkolnak eldugva, várnak a jobb időkre. Miként az MSZP finanszírozó maffia vezetői is, akik most Paks okán különösen nagy falattól estek el. Vigasztaló számukra, hogy Gyurcsány nem kezeli az ügyet veszett fejszenyélként, kész lenne a koncot akár az orosz medve szájából is visszavenni, s persze átadni a saját Don Corleone számára. Ehhez nem férhet kétség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!