Rogán Mesterházy közbenjárását kéri a Simon-ügyben

2014. február 11. 12:27

A Fidesz frakcióvezetője arra kérte az MSZP elnökét, vegye rá Simon Gábort, hogy jelenjen meg a mentelmi bizottság ülésén, és adjon számot ausztriai vagyonáról. Rogán szerint egyébként egyetlen magyarázat van arra, miért nem találja Simon a vagyonnyilatkozatban a megfelelő rubrikát: az, hogy nem is az ő pénze, hanem az MSZP-é.

2014. február 11. 12:27

Rogán Antal Mesterházy Attilához, az MSZP elnök-frakcióvezetőjéhez fordul, hogy érje el, Simon Gábor, a szocialisták volt elnökhelyettese jelenjen meg az Országgyűlés mentelmi bizottságának szerdai ülésén, és tisztázza honnan származnak a bécsi számláján lévő százmilliók. Ezt a Fidesz frakcióvezetője kedden közölte Budapesten sajtótájékoztatón.

A fideszes politikus azt is kérte, hogy ha az érintett képviselő nem jelenik meg, akkor legalább a testület szocialista tagjai menjenek el az ülésre, és számoljanak be arról, hogy nekik mit mondott a képviselő, hiszen Simon Gábor a szocialistáknak adott egy magyarázatot arra, honnan származnak a százmilliók. Ha szerdán nem jelennek meg a mentelmi bizottság ülésén, akkor a többi parlamenti pártnak kötelessége, hogy a Ház csütörtöki, utolsó ülésén, minden parlamentáris eszközt vegyenek igénybe a rejtélyes százmilliók eredetének tisztázásra – tette hozzá.

A Fidesz frakcióvezetője szerint egyetlen logikus magyarázat van arra, hogy Simon Gábor nem találja azt a rovatot vagyonnyilatkozatában, ahova ezt a pénzt be kell írni, hogy „a rejtélyes, Ausztriában tárolt százmilliók valójában nem az ő pénze, hanem a Magyar Szocialista Párté, csak megőrzésre kapta”.

 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2014. február 11. 15:44
Kedves Rogán képviselő úr! Ezzel a fáradsággal könnyebben ért volna célt, ha nem Mesterházy elvtárshoz, hanem druszájához , szent Antalhoz fordul közbenjárásért! Pontosan a SEJTÉSE miatt, akkor fogja teljesíteni a kérését Mesterházy elvtárs, mint az ódombói kondásnak Nepomuki Szent János a saját fejős tehene iránti óhaját! Még ma is várja- de már csak az unokája, mert már fia is belehalt a várakozásba!
Vakkhangya
2014. február 11. 15:16
"""SZIJJÁRTÓ PÉTER külgazdasági államtitkár Vagyonbevallása alapján nincsenek nagy igényei Szijjártó Péternek: államtitkári és parlamenti fizetése összesen 1,3 millió forint, de havi egymillió forintot félre tudott tenni, mert tavaly ilyenkor 50 millió forintnyi megtakarítása mostanra 62 milliósra hízott. A győri és dunakeszi háza, illetve a balatoni üdülője továbbra is megvan.""" Matekolja már ki valamelyik fideszes, hogy miként jött ki a megtakarítás?
pimepime
2014. február 11. 13:35
"Rogán Antal Mesterházy Attilához, az MSZP elnök-frakcióvezetőjéhez fordul, hogy érje el, Simon Gábor, a szocialisták volt elnökhelyettese jelenjen meg az Országgyűlés mentelmi bizottságának szerdai ülésén, és tisztázza honnan származnak a bécsi számláján lévő százmilliók." ------------ Már látom lelki szemeim előtt, ahogy az maszop meg kéri Rogánt, segítsen megtalálni Kaya Ibrahimot és Josip Tot-ot!
Antigoné
2014. február 11. 13:22
Ebben az ügyben a szociknak már nincs jó opció. Az első napon kellett volna Simonnak kiállni a nyilvánosság elé: elvtársak, lebuktunk, védjetek meg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!