Pénztárgép: tízezrek bukhatják az állami támogatást

2014. február 06. 09:35

Bár nem csak a kereskedőkön múlik, mikor lesz új pénztárgépük, a minisztérium mégsem hajlandó kitolni a támogatás határidejét.

2014. február 06. 09:35

Aki szeptember vége után rendelte meg online pénztárgépét, annak január végén már lejárt a határidő, vagyis ha eddig nem kötötte be az új gépet, elbukta az 50 ezer forintos állami támogatást.

De hasonlóan járhatnak azok is, akik szeptember vége előtt megrendelték a pénztárgépeket, amennyiben február végéig nem kötik be azokat. Közéjük tartozik az a mintegy 80 ezer kiskereskedő is, akik olyan pénztárgépet rendeltek, amelynek engedélyét a közelmúltban vonta vissza a hatóság.

Noha a pénztárgépek beüzemelése jó részt nem a vállalkozókon múlik, hanem a pénztárgépek gyártóin és kereskedőin, a minisztérium mégsem hajlandó kitolni az állami támogatás folyósításának határidejét.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trespass
2014. február 06. 10:04
Csak a szokásos, "mi elbasztuk, ti szívtok".
csuka
2014. február 06. 09:49
A FIDESZ MAFFIA jobban teljesít.
kamasuka
2014. február 06. 09:38
Van ez így. Lsd. buta pesti taxisok, akik még mindig nem sárgák, mert reménykednek a trükkök százainak visszajövetelében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!