Maximumbírságot kaphat Gaudi-Nagy a zászlódobálásért

2014. február 19. 13:55

Kövér László szerint Gaudi-Nagy Tamás és Lenhardt Balázs magatartása súlyosan sértette az Országgyűlés tekintélyét, rendjét.

2014. február 19. 13:55

A kiszabható legnagyobb összegű bírságot javasol kiróni Kövér László házelnök Gaudi-Nagy Tamás jobbikos képviselőre, aki a múlt csütörtöki, utolsó parlamenti ülésen eltávolította az ülésteremből az európai uniós zászlót és kidobta azt a Parlament épületéből.

Kövér László azt javasolja az Országgyűlésnek, hogy Gaudi-Nagy Tamás képviselő tiszteletdíját 166.195 forinttal, az akcióban szintén részt vett Lenhardt Balázs független, volt jobbikos képviselő tiszteletdíját pedig 50 ezer forinttal csökkentse.

A házelnök indoklása szerint a két képviselő az Országgyűlés tekintélyét, rendjét súlyosan sértő magatartást tanúsítottak, amikor az ülésteremből az uniós zászlókat kivitték és a Kossuth térre néző egyik ablakból kidobták. Gaudi-Nagy Tamásnak azért javasolt Kövér László maximális bírságot, mert neki már korábban is csökkentették a tiszteletdíját - áll az Országgyűlés honlapján olvasható indítvány indoklásában.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2014. február 19. 15:59
Hé zsidrákok még nincs négy óra hamar hazaértetek, aztán majd sírtok hogy kevés a fizetés. Azt már nen is feltételezem, hogy a munkahelyen nyomjátok a lájkokat.Ezt a köteles faszt mikor vágja már képen valaki?
Wagner Hopkins
2014. február 19. 15:32
Csak a balhé! Káoszjövőt!
vigyor
2014. február 19. 15:30
Helyes!
pimepime
2014. február 19. 15:23
Elég markáns véleménynyilvánítás volt a zászló jelentette birodalmi törekvésekről. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a legerősebb tagország frissen megválasztott kormányfője miként alkot vélemény saját nemzeti zászlójáról: "Angela Merkel választási győzelmének estéjén a felé nyújtott német zászlót heves fejcsóválás közepette vitte le a színpadról." http://mandiner.hu/cikk/20131004_angela_merkelnek_nem_tetszik_a_nemet_zaszlo A két eset szorosan összefügg, csak ellenkező előjellel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!