Keresztapa 2: Meggyes Tamás esztergomi hagyatékáról forgattak Gyurcsányék

2014. február 20. 09:46

Hibátlan dramaturgiájú kisfilmben járja és mutatja be Esztergom félresikerült, illetve el sem készült beruházásait Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes.

2014. február 20. 09:46

Élményfürdő, mélygarázs, több félig kész, vagy egyáltalán nem újuló épület – többek között ezeket mutatja be Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes. A Meggyes Tamás hagyatékának nevezett projektek és ügyletek összegzése után aztán a jövőt is felvázolták.

Azt gondolhatnánk, hogy az esztergomi történet happy enddel végződik. Hiszen Orbán esztergomi helytartójának, Meggyes Tamásnak a mentelmi jogát felfüggesztették a legfőbb ügyész indítványára jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt. Azonban Meggyes szelleme és emberei is itt maradtak, sőt Orbán új helytartót küld Völner Pál személyben. De elkapjuk őket” – fogalmazott Vadai Ágnes.

Gyurcsány Ferenc pedig arról beszélt, hogy míg Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere az ország legnagyobb keresztapja, addig a Meggyes Tamásról szóló film lehetne a Keresztapa 2, ám míg Felcsúton legalább épült valami a pénzünkből, addig Meggyes csak rombol, így ő inkább csak a rombolás keresztapja. Gyurcsány szerint Esztergom többet és jobbat érdemel.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. február 20. 19:42
A 80.000.000 Forintot mire költötted?
cutcopy
2014. február 20. 12:14
Azt a hidat is az Orbán kormánynak köszönheted amin sétálgatsz böszme, na meg a szlovákok közelebb állnak Európához..? Hát ja, mindketten 2009-re ígértétek az eurót, de nekik sikerült is bevezetni.. A szállodaprojekt befejezését hiányolod 2010 januárból ami meg eu/állami beruházás volt a ti kormányotok alatt..? )
juhfej
2014. február 20. 11:56
Böszme taho huzz anyádba!
1120
2014. február 20. 11:40
Tétényi Évának az esztergomi áldatlan állapotokhoz bezzeg semmi köze sincs, igaz? Meggyes kegyvesztett lett, politikailag megbukott. A bajokat meg még tovább növelő Tétényi viszont piedesztálra lett emelve a másik oldalon... Na, ez a különbség! Idióták! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!