Esztergom és Meggyes Tamás hagyatéka

2014. február 18. 22:29

Gyurcsány Ferenc szerint Szlovákia mintha ma jobban Európa lenne, mint az első magyar határváros Esztergom, ami az utóbbi időben nem fejlődéséről, hanem a volt polgármester Meggyes Tamás botrányairól volt híres.

2014. február 18. 22:29

Van miért szégyelljük magunkat, hiszen megengedtük, megengedték, hogy Esztergom a fideszes Meggyes Tamás botrányairól legyen híres, nem pedig arról, hogy ez Magyarország egyik legrégebbi városa – mondta el Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke, aki a  hercegprímási városban járt. Gyurcsány Vadai Ágnessel közösen a városban azokat a helyeket mutatta be, ahol valamilyen beruházás nem jött létre, vagy valamilyen városromboló tevékenységet végzett Meggyes Tamás szerintük.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2014. február 20. 09:47
ezek a filmek Ferenccel..de miért olyan szomorú az arca?
VakzKommondor
2014. február 19. 18:39
Lehet szidni a gyurcsányt, de azokat akik felelősek azért az uszodáért sörétes puskával kellene fejbe lőni. remélem ellátogat velencére is, és szétnéz a velencei strandon is. Persze ahhoz az is kell, hogy ott is fideszes polgi legyen. Mert hát a gyurcsány is egy szarházi. Neki is kijárna a sörétesből.
atila68
2014. február 19. 15:40
Ferenc - Tamás Magyarország - Esztergom Vicces.
atila68
2014. február 19. 15:37
Magyarország, és Gyurcsány Ferenc hagyatéka. Ferenc neked lehet elmúlnyolcévezni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!