A török államfővel találkozott Áder

2014. február 17. 12:46

Áder János köztársasági elnök Abdullah Gül török államfővel való egyeztetése után kijelentette: a magyar-török kapcsolatok az elmúlt években a korábbinál jóval intenzívebb szakaszba léptek.

2014. február 17. 12:46

A magyar-török kapcsolatok az elmúlt években a korábbinál jóval intenzívebb szakaszba léptek – mondta Áder János köztársasági elnök hétfőn Budapesten, miután találkozott a magyarországi látogatáson tartózkodó török államfővel.

 
Áder János a Sándor-palotában megbeszélést folytatott Abdullah Güllel, és az azt követő sajtótájékoztatón kiemelte: a két ország közötti kereskedelmi forgalom 2002 és 2013 között megnégyszereződött, csak az elmúlt évben közel 30 százalékkal nőtt. Abdullah Gül is azt hangsúlyozta: a Magyarország és Törökország közötti kereskedelmi forgalom értéke jelenleg kétmilliárd dollár, a cél az, hogy ezt ötmilliárdra növeljék.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2014. február 17. 15:14
Ezek a fijjúk már rendes emberekkel sohasem találkoznak?
Ultima Ratio
2014. február 17. 13:24
https://www.youtube.com/watch?v=dygHP1c3CUs
Fahrenheit 451
2014. február 17. 13:14
"a magyar-török kapcsolatok az elmúlt években a korábbinál jóval intenzívebb szakaszba léptek." ahogy az irániak is, az azeri baltás féléről már nem is beszélve és úgy általában minden tuti ami iszlám... esetleg ortodox pravoszláv, csak a magyar hagyományokhoz nehogy köze legyen.. elég, ha a Közgépnek megrendelést ad...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!