Új Gyurcsány-korszakról beszél a Fidesz

2014. január 14. 17:18

A Fidesz szerint az MSZP próbálja tagadni a nyilvánvalót: nemcsak a családi adórendszert, a rezsicsökkentést, hanem a gyed-extrát is elvennék a családoktól.

2014. január 14. 17:18
A Fidesz ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Bangóné Borbély Ildikó, a szocialista párt elnökségének tagja keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: blöffnek tartják a Fidesz női tagozatának aláírásgyűjtését a gyed extra megvédése érdekében, mivel az MSZP támogatja a gyed extrát, a Fidesz egy félresikerült nyilatkozatból épít légvárakat.
 
A Fidesz közleményében azt írta, „a szocialisták hazudnak reggel, éjjel meg este”, és az „új Gyurcsány-korszak hazudozásban” nem különbözik a régitől. Felidézték: korábban a szocialisták azt mondták, hogy nem lesz gázáremelés, majd 2010-re a Fidesz szerint a magyarok fizették Európa legmagasabb gázárát. Most Gurmai Zita, a szocialisták nőtagozata elnöke mondta, hogy eltörölnék a gyed extrát, de ezt azóta próbálják tagadni – olvasható a Fidesz közleményében.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2014. január 15. 06:16
"Új Gyurcsány-korszakról beszél a Fidesz" Pedig ez nem új. Ez a réginek a folytatása. Onnan, ahol abbahagyatta velük a magyar társadalom, 2010-ben, amikor elzavartuk őket. Olyanok ezek, mint a rosszulnevelt sz...os macska. Bele kell ütni az orrát, hogy végre megértse, hol a helye. Ám legyen.
Felebarát
2014. január 15. 02:49
fidesz ellenzékből kommunikál, vagy vesztésre játzik, mi az hoyg új Gyurcsány korszak, feladták a hatalmat afidesz oldalon, vagy csak hazudhat asóvivő?
Trükkök Százai...
2014. január 15. 01:29
A kétharmados Forradalmi Jogászkormány "Új Gyurcsány Korszakról" nyilatkozik... - tájékoztat a Menetesek és Tévelygők Imázsközpontja.
DrFülig Jimmy
2014. január 14. 23:04
Szegény fityuszka már azzal is bajban van sokszor amit tegnap csinált,a számokat meg jelekből olvassa nem összeadja kivonja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!