NAV-os vezetőt vesztegetett az áfacsaló, most a Karib-tengeren nyaral

2014. január 02. 13:39

A Figyelő értesülései szerint a NAV magas rangú tisztjét vesztegette meg F. Attila, akinek a cégeit még júliusban fülelte le a NAV, mert nagy mennyiségű cukor és étolaj behozatala során mintegy két és fél milliárd forint áfát csaltak el. F. Attila, azonban fülest kaphatott, egyelőre nem sikerült előállítani.

2014. január 02. 13:39

A Figyelő úgy tudja, F. Attila több céget is kreált, „kamu ügyvezetőkkel”, azonban ő volt a valós irányító. A cégek tonnaszám hoztak be cukrot és étolajat Szlovákiából, amelyek végül hipermarketek polcaira kerültek, közben azonban több cégen is átfuttatták őket, így összesen két és fél milliárd forint áfát csaltak el.

A NAV pénzügyi nyomozói nyáron lecsaptak a társaságokra, de csak az alibi-ügyvezetőket tudták elfogni, F. Attilának nyoma veszett. A Figyelő szerint a férfi, aki egyébként is gyakran dicsekedett felsőbb kapcsolataival, fülest kaphatott és jelenleg valahol a Karib-tengernél tartózkodik.

Egyik felsőbb kapcsolatát, T. Zoltán alezredest már letartóztatták, ő állítólag nyomozati információkat adott ki F. Attilának.

A lap úgy tudja, az áfacsaló ellen emberölés kísérlete miatt is büntetőeljárás folyik, de valamiért nem helyezték előzetes letartóztatásba.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2014. január 02. 18:41
t zoltán alesnek mi köze a fideszhez? megmagyaráznád?
kunzoo
2014. január 02. 17:37
Nem úgy volt hogy ilyen nincs is? Zavar támad a NER-ben polgártársak ha ezt így folytatjátok.
flyb
2014. január 02. 17:17
A tolvaj FideSS csal, lop, hazudik és népet írt. Hamarosan vége lesz és mindegyik megkapja ami neki jogosan jár.
flyb
2014. január 02. 17:17
A tolvaj FideSS csal, lop, hazudik és népet írt. Hamarosan vége lesz és mindegyik megkapja ami neki jogosan jár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!