Mindenkihez becsönget a Fidesz

2014. január 22. 08:08

Február 15-e, vagyis a hivatalos kampánystart után minden háztartásba el kell jutniuk a Fidesz aktivistáinak – mondta el a Magyar Hírlapnak a párt kampányfőnöke.

2014. január 22. 08:08

Február 16-ig rezsifórumozik a Fidesz, utána viszont az ajánlások gyűjtésével hivatalosan is elstartol a kampány. Mint azt Gyürk András, a Fidesz kampányfőnöke a Magyar Hírlapnak elmondta: a párt aktivistáinak minden háztartásba el kell jutniuk. „Egyéni jelöltjeinknek fejenként legalább ötszáz ajánlást kell összeszedniük az induláshoz, ám nekünk még ennél is nagyobb célunk van: mindenkihez el akarunk jutni, ehhez pedig motivált aktivisták kellenek” – fogalmazott. Gyürk ezzel indokolta a Fidesz tagjainak küldött levelet.

Gyürk elmondta azt is, aktivistának személyesen a rezsigyűléseken lehet jelentkezni. Elmondta: miután kiderült, hogy Gyurcsány lesz a baloldal vezéregyénisége, látványosan megnőtt a párt aktivistáinak a száma. Mint megjegyezte: százezer aktivistát akarnak mozgósítani.

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. január 22. 22:57
Várom őket szeretettel, meg fejszével.
=nessuno=
2014. január 22. 22:45
Engem békén hagynak. Vagy nekem kell másokat zaklatnom. Színház az egész. :(
qccqccqcc
2014. január 22. 14:06
Hú, baszd meg, hozzám az összefosott demokretének csöngessenek be, kurvára várom őket!!!!!
basatu
2014. január 22. 13:47
Nem szeretném ha egyetlen fidesznyik is ide tolná a képét,de ha mégis akkor kutyaxar lesz belőle!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!