Mi köti össze Gyurcsányt, Szigetvárit és Mesterházyt?

2014. január 22. 19:43

Rétvári Bence szerint az egykori MSZP-s országgyűlési képviselő, Zuschlag János az összekötő kapocs az ellenzéki együttműködés résztvevői között. A KDNP alelnöke szerint a baloldali összefogással létrejött a Zuschlag-szövetség.

2014. január 22. 19:43

Rétvári Bence a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének szerdai erzsébetvárosi fóruma előtt tartott sajtótájékoztatót, ahol azt mondta: amikor Zuschlag János fiktív ifjúsági pályázatokat nyújtott be, Gyurcsány Ferenc volt az ifjúsági és sportminiszter, az MSZP-s Mesterházy Attila az ő államtitkára, az Együtt-PM mostani társelnöke, Szigetvári Viktor pedig Gyurcsány Ferenc titkárságvezetője.

„Így a napokban egy nagyon jó Zuschlag-szövetség jött létre, ő az összekötő kapocs közöttük, és biztosan fordulhatnak hozzá most is tanácsokért” – fogalmazott a kereszténydemokrata politikus. Szavai szerint az MSZP-elnök Mesterházy Attila jobb híján lett vezetője az ellenzéki összefogásnak, azért, mert mást nem találtak: „Reálisan nem gondolhatjuk azt, hogy ha ne adj' Isten megnyerné ez az összefogás a választásokat, és Mesterházy Attila miniszterelnöki székbe ülne, akkor Gyurcsány Ferenc egy másodpercig is úgy tekintene rá mint valódi miniszterelnökre.”

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
perszekutor
2014. január 23. 09:55
Rétvári és a többi kis senkiházi neve pedig az enyészeté lesz.
BőröndÖdön
2014. január 23. 09:22
Bencus,a simicska-kormány százmilliárdokat rabol,hol van ehhez képest a Zuschlag??
Shom_Ford_All
2014. január 23. 08:19
Zuschlag szövetség vs. Simicska szövetség. Tessék választani!
celkereszt
2014. január 23. 07:23
És vajon Rétvárit mi köti össze Gyurcsánnyal? Hahaha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!