Így oldaná meg a Jobbik a devizahitel-problémát

2014. január 23. 13:14

Felvételi árfolyamon való forintosítással segítene a devizahiteleseken a Jobbik. Z. Kárpát Dániel szerint egyedül nekik van komplett megoldási javaslatuk a problémára, a Fidesz húzza az időt, az MSZP meg kiszolgáltatja a hiteleseket a bankoknak.

2014. január 23. 13:14

Z. Kárpát Dániel sajtótájékoztatón hangsúlyozta: nem igaz a baloldali ellenzék azon állítása, hogy 2008-2009-ben még nem létezett ez a probléma, hiszen már akkor is jelentősen nőtt az eladósodottak száma és a hitelállomány is. A jobbikos politikus szerint felháborító, hogy az MSZP most mégis vehemensen kritizálja a mostani kormányt, például a végtörlesztésért, ami pedig a Jobbik szerint „az egyetlen értelmes lépés volt” a devizahitelesek megsegítésére.

A jobbikos képviselő azt mondta: aki az április választáson az MSZP-re szavaz, az a hitelesek nemzetközi pénzintézeteknek történő kiszolgáltatására voksol, aki pedig a Fideszre, az az időhúzás és a „teszetoszaság” meghosszabbítása teszi le a voksát. Szerinte egyedül a Jobbiknak van komplett megoldási csomagja a problémára, benne az egyetlen, széles körben megoldást kínáló lehetőséggel, a devizahitelek felvételi árfolyamon történő forintosításával.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2014. január 23. 15:50
Ha olyan "ügyes" a Jobbik mint a Haider pártja volt Ausztriában, akkor jól néznének ki velük a magyarok... Ausztria vastagon nyögi a Hypo-Alpe-Adria több milliárdos panamáját. Az se vigasz, hogy egymásután lecsukják Haider bizalmasait.
duzur
2014. január 23. 15:41
Engem az irritál, hogy az adósokat mind egy kalap alá veszik. Nagy különbség, ha valaki egy alapszükséglete miatt adósodott el vagy valami másért. Nem biztos pld, hogy az az anya a hibásabb aki le akarta cserélni penészes szobáját egy egészséges kis otthonra, vagy az aki hagyja a gyerekeit egy penészes lyukban lakni. Van persze olyan is akit elcsábított a lehetöség és mindjárt villát vett magának amit késöbb már nem tudott törleszteni. Csak azt nem értem, hogy az ilyenek miért nem vesznek a villájukba társbérlöket, mint anyagi segítség.
csuka
2014. január 23. 15:17
Majd a FIDESZ bankmentő maffia megoldja, mindjárt 340Ft lesz egy ejuró, s megszűnik a devizahiteles probléma. /Minden hiteles megy a levesbe, az ingatlan, ingó meg a felszámoló maffiához./
Vakkhangya
2014. január 23. 14:40
"""Felvételi árfolyamon való forintosítással segítene a devizahiteleseken...""" Ez nagyon fair ajánlat lenne. Főleg a forint hitelesekkel szemben..... És mi lesz azokkal akik 2008. júliusában 235Ft/EUR árfolyamnál vettek fel hitelt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!