Fidesz: A szocialisták bevallották, hogy a rezsicsökkentés eltörlésére készülnek

2014. január 11. 17:15

A Fidesz szerint Korózs Lajos, a Gyurcsány-Bajnai-kormány egykori családügyi és szociális területekért felelős államtitkára újra bevallotta: ha rajtuk múlna, a rezsicsökkentést és a családi adórendszert is eltörölnék. Valójában csak arról beszélt Korózs, hogy a két intézkedés igazságtalan.

2014. január 11. 17:15

A Fidesz sajtóirodája szombaton az MTI-nek arra reagált, hogy az ellenzéki politikus szombati sajtótájékoztatóján átverésnek és igazságtalannak nevezte a rezsicsökkentést és a gyerekek után járó adókedvezményt, mert úgy vélte, ezekkel a gazdagoknak igazságtalan módon több támogatás jut. A Fidesz a közleményben úgy vélekedett, hogy Gyurcsány Ferenc államtitkára, aki a megszorítások egyik végrehajtója volt, „ugyanott folytatná”.

Visszaállítanák a Gyurcsány-korszak megszorításokra épülő politikáját, amely a magyarok terheit folyamatosan növelte, a családokat elszegényítette, munkanélküliségbe és devizacsapdába taszította – írták. A szocialistákkal ellentétben a Fidesz további adócsökkentésen, rezsicsökkentésen és béremelési programokon dolgozik – olvasható a közleményben.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2014. január 12. 18:19
Ti magatok fogjátok eltörölni...:))) De majd megmagyarázzátok, a hülyék meg elhiszik.
BőröndÖdön
2014. január 12. 17:43
...még jó,hogy van nekünk ez a szeplőtelen újkommunista fidesz...
IgazságosIzomViktor.
2014. január 12. 12:46
Csak a szokásos fidesz hazudozás.És persze csak ez kap teret a közmédiában.Az mszp nem a rezsicsökkentést akarja eltörölni csak máshogyan,fenntartható módon akarná csinálni,és azt az igazságtalanságot akarja megváltoztatni hogy aki nagyon jól keres az ne kapjon.Aki még beveszi ezt az ellenségdumát az megérdemli Orbán Viktort még 4 évig.
Felebarát
2014. január 12. 10:39
szerintem a fizetések igazságtalanok, akkor most eltörlik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!