Fidesz: A magyarok nem akarnak harcolni

2014. január 23. 12:51

Gyurcsány Ferenc szerint itt az ideje a baloldali kultúrharcnak, a Fidesz szóvivője szerint viszont a magyarok nem akarnak harcolni.

2014. január 23. 12:51

A Fidesz szóvivője szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök harcot hirdetett, a magyarok azonban nem akarnak harcolni. Így kommentálta Zsigó Róbert csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerdán kijelentette: itt az ideje megvívni az eredeti értelemben vett kultúrkampfot.

Gyurcsány Ferenc egy szerdai konferencián harcot hirdetett, az első sorban pedig ott tapsoltak a Gyurcsány-korszak tagjai, mások mellett Magyar Bálint volt szabad demokrata művelődési és közoktatási miniszter, az MSZP-s Hiller István egykori oktatási és kulturális miniszter és Bozóki András, az első Gyurcsány-kormány nemzeti kulturális örökség minisztere – mondta a Fidesz szóvivője.

Zsigó Róbert szerint a volt kormányfő nem érti, hogy a magyarok nem akarnak harcolni, ők nyugodtan akarnak élni, gyermeket nevelni, fenntartani az otthonukat és dolgozni, amiből meg szeretnének élni, nem pedig belerokkanni mindebbe, mint a Gyurcsány-korszakban. „A magyarok nem kérnek Gyurcsány Ferenc gyűlölettel teli harcából és az újabb Gyurcsány-korszakból sem. Nem kell nekik többé minden idők legkorruptabb és legkártékonyabb kormányzása, amikor mindig csak az ő terheiket növelték” – fogalmazott.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2014. január 24. 06:41
ez tisztán látszik, hoyg nem akarnak harcolni, az utcán se mernek már segiteni a másiknak...
Ald0 Raine hadnagy
2014. január 23. 20:32
"Zsigó Róbert a magyarok nem akarnak harcolni, ők nyugodtan akarnak élni, gyermeket nevelni, fenntartani az otthonukat és dolgozni, amiből meg szeretnének élni" Ehhez leginkább és elsősorban az kellene hogy Zsigórobi és a fideszes pereputtya eltakarodjon.
liberálzöld.
2014. január 23. 15:27
Mi az, hogy nem akarnak harcolni? "Készül a Békemenet az orosz barátságért" Na, ebből is 2 dolog látszik. 1. A békement harcosai nem magyarok 2. Orbán azt dumál be ennek a félázsiai idióta hordának, amit akar.
6qwasyx
2014. január 23. 14:49
Fidesz: A magyarok nem akarnak harcolni. Mást sem tesznek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!