Dobd a nagyit a közösbe! – Szépkorúbarát lett a Dióhéj Étterem

2014. január 05. 18:45

Schmuck Andor köszöntőt mondott és leveseket szervírozott az első pesti szépkorúbarát étterem átadásán.

2014. január 05. 18:45

Január 3-an, pénteken a VII. kerületi Dióhéj Étterem csatlakozott a Tisztelet Társasága által meghirdetett „Dobd a nagyit a közösbe!” programhoz, melynek lényege: ha az asztaltársasággal legalább egy 60 évesnél idősebb személy étkezik, 30% kedvezményt kapnak a számla végösszegéből. Az étterem további kedvezményeket kínál a szépkorúak számára, például ingyenes házhoz szállítást, kedvezményes Szépkorú menüjükben három fogás 950 forintba kerül, és minden ötödik menüjük ingyenes.

Az étterem megnyitóján Schmuck Andor, a Tisztelet Társaságának ügyvivője mondott köszöntőt. Bíznak abban, hogy kezdeményezésük sok követőre talál, és országszerte egyre több Szépkorúbarát Étterem láthatja vendégül az időseket és családjaikat, ezzel is segítve a generációk közötti párbeszédet.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. január 06. 08:59
Most miert, ez speciel tenyleg egy jo otlet, nalunk is ha etterembe megyunk akkor megy az egesz csalad. Schmucknak neha vannak jo otletei is, csak kar hogy a 90% meg melle demagog baromsag.
silvester
2014. január 06. 06:24
A kepen lathatoan sok a egyedul maradt holgyemeny,kik mar regen lattak ily szep,kivanats,delceg daliat.Nem veszik eszre a venlanyok,hogy a pocak nagy,a pincernek alcazott ficsur a farkincajat pisillesre is csak ugy tudja hasznalni,hogy spagocat kotott ra.Nem latvan a farkiincat a pocikatol,azzal veszi elo.Igy mar ez a ffi? semmirekellove valt,egy szel-hamos ki ismeretlen eredetu etellel akarja ledonteni labukrol aldozatait.Lanykak ,hoppon maradtok,titeket mar nincs olyan epelmeju ffi ki magaeva tenne,titeket mas fog agyba vinni,pihe puha parnak koze.Gondoljatok meg jol,mikor az elso fogas,elso pici adagjat szatokba veszitek.
geraz51
2014. január 05. 20:15
Önérzet is van a világon.
GV0917
2014. január 05. 19:38
Retro "dobszöveg" 2014-ből. Az érthetőség kedvéért az ötvenes évek elején, de sok helyen még tíz évvel később is a Hatóság a híreket un."dobszövegekben " hozta nyilvánosságra. Minden utcasarokra, közkútnál, bolt előtt a régi nevén KISBÍRÓ,a demokratikus változat szerint HÍV.SEG(g)-hivatalsegéd doblással hívta fel a figyelmet Az alábbiak stílusában olvasta fel a híreket: ..."Közhírré tétetik, hogy a mai napon Schmuck ANDOR, a Szociáldemokrata Párt elnöke és a SZÉP KORÚAK EGYESÜLETÉNEK MENTORA a mai napon ANDORRÓL RÓBERT-re változtatja keresztnevét, hogy ismét legyen Budapestnek Róbert bácsija, aki az éttermi maradékot szétosztja majd szépen a szép korúaknak!" Egyéb hírek: Holnap községünkbe érkezik a Demokraták demokratája szivárvány színű jelvényével és kíséretével. A látogatókat nem szabad sem puszta kézzel, sem karóval riogatni mert a Varju és a Vörösbegy elrepül!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!