A nukleáris energiáról tárgyalt Martonyi Londonban

2014. január 14. 17:52

A nukleáris energia használatának és az EU-polgárokat megillető jogosultságok maradéktalan érvényesítésének fontosságáról tárgyalt kedden Londonban brit kollégájával a magyar külügyminiszter.

2014. január 14. 17:52
Martonyi János a megbeszélések után az MTI-nek elmondta: William Hague brit külügyminiszterrel egyetértettek abban, hogy mindkét országnak szüksége van a nukleáris energiára az energiaellátás biztonságának és függetlenségének megteremtése, valamint a gazdasági versenyképesség javítása céljából.
 
Arra kérdésre, hogy szóba kerültek-e a külföldi EU-munkavállalókkal szemben tervezett, illetve már bevezetett brit szigorítások, Martonyi János igennel felelt, mondván: a tárgyaláson megerősítette azt az elvi álláspontot, hogy az uniós szabadságjogok teljes érvényesülése nélkül nincs egységes belső piac.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunbella
2014. január 14. 23:01
Az angolok is építenek több reaktort, csak a franciákkal közösen és nem hitelből...
trespass
2014. január 14. 18:14
Elment magyarázkodni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!