A HaHából érkezik a 4K! új szóvivője, Papp Réka Kinga

2014. január 26. 10:14

Papp Réka Kinga civil aktivista lett a 4K! új szóvivője, aki döntését ezzel indokolta: „Egyedülálló anyaként eddig nem tudtam részt venni a politikában, viszont eljött az idő, amikor már nem szabad tovább finomkodni. Vagy új irányt adunk az országnak, vagy a három éves gyerekemnek nem marad semmi, mire felnő.”

2014. január 26. 10:14

Papp Réka Kinga civil aktivista, környezetvédelmi szakújságíró lett a 4K! új szóvivője. Papp a Hallgatói Hálózat alapító tagja, ő mondott beszédet a HaHa képviseletében 2011. október 23-án a Milla Nem tetszik a rendszer tüntetésén.

„Az, ami most történik Magyarországon, hadiállapotra hasonlít. A közoktatástól elkezdve a civil szervezeteken át a nyugdíjrendszerig mindent szétvertek, a hétköznapi emberek pedig nem tehetnek semmit, mert kirúgni persze nem lehet ezeket az őrülteket. Egyedülálló anyaként eddig nem tudtam részt venni a politikában, viszont eljött az idő, amikor már nem szabad tovább finomkodni. Vagy új irányt adunk az országnak, vagy a három éves gyerekemnek nem marad semmi, mire felnő. Ezt nem hagyhatom, ezért csatlakoztam a 4K!-hoz” – indokolta döntését Papp.

Papp az MSZP-kormány idején szerelmes dalaival üldözte Verók István volt szocialista polgármestert, aki a kerületi ingatlanpanamázással keveredett korrupciós botrányba. A polgármester be is perelte becsületsértésért, a Millió zsebbe száll című daláért.
 

A Kárpát Kommandó Bohóchadsereg tagjaként a Magyar Gárda alapításakor tartott performansza miatt a kuruc.info-ra is felkerült Papp neve és a telefonszáma.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. január 26. 18:14
Amúgy elég ostoba tekintetű ez az új szóvivő.
S0ma
2014. január 26. 18:11
"vagy a három éves gyerekemnek nem marad semmi, mire felnő.” " --- Rád számíthat! Még rékakingát is utolérheted. Ha nem tudnád, a drága bolsi idoljaitok már elloptak mindent, még a gyereked elől is. Neked és feltörekvő társaidnak már csak a miénk maradt. Megélhetjük, hogy el is veszitek egy szálig. Ennyit nézek ki belőletek.
makutsi
2014. január 26. 18:04
Egyedülálló anyaként, gondolom ez az állás kifizetődőbb, mint eddig volt.
kjkj945
2014. január 26. 13:35
Pap rék king haha haha haha!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!