Tarlós-Totót indít az Együtt-PM

2013. december 29. 13:17

Miért hagyta abba Tarlós az utcaátnevezéseket? Hogyan szüntetné meg Tarlós a hajléktalanságot? Hányszor oldotta meg Tarlós 2010 ősze óta egyszer és mindenkorra a BKV finanszírozását? Többek között ezek a kérdések szerepelnek a „Tarlós-Totó” 13+1 kérdése közt.

2013. december 29. 13:17

A főpolgármester korábbi ígéreteiről, utcaátnevezésekről, a BKV finanszírozásáról, a város költségvetéséről kérdezik a budapestieket a Párbeszéd Magyarországért fővárosi politikusai, akik a főpolgármester különböző sikerbejelentései után döntöttek arról, hogy egy totón keresztül mutatják be, mi is az igazság.

A kérdéseket és a megtippelhető válaszokat a párt honlapjára is feltöltik. Ezek között szerepel például, hogy ki ért jobban a közlekedéshez, vagy hogy mi található Pest legértékesebb telkén?

Somfai Ágnes PM-es politikus azt mondta, nagyon sok olyan, a budapestiek számára hátrányos és negatív dolog történt, amiről Tarlós István az elmúlt hetekben leginkább csak hallgatott. Budapest megcsúfolásának nevezte a Városliget beépíthetőségéről szóló törvényt, melynek kidolgozásánál szerinte nem számított sem a fővárosiak, sem szakma, sem a közgyűlés szava. Megjegyezte, hogy a közgyűlésben valamennyi párt egyetértett Budapest hosszú távú városfejlesztési koncepciójával, az Országgyűlés azt mégsem vette figyelembe. Arról is beszélt, a főpolgármester minden évben azt ígéri, hogy megoldja a BKV finanszírozását, a cég jövő évi költségvetésből mégis hiányzik 50 milliárd forint.

Hanzély Ákos felidézte a 2009-es Tarlós programot, amelyben még az szerepelt, hogy a BKK vezetése egy olyan központ lesz, ahol a szakma dönt és nem a politikusok. Az ellenzéki politikus úgy vélte, ebben ma van egy erős visszakozás.

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2013. december 30. 13:23
Ha Tarlós engedélyezné a grafitizést, az aluljárókban a hajléktalanok vizelet- és széklet-üritést és egyéb Demszky-fél ökörségeket, nem totóznának.
1120
2013. december 29. 23:22
Néztem a tévében ezt a három balfaszt egymás mellett...és kezdtem megérteni, hogy miért tart a Bajnai párt ott, ahol tart... :)
ballibbukás 2014
2013. december 29. 20:16
Bajnai és majmai totót indítanak.
Trianon
2013. december 29. 19:29
trallala már nem sokáig a tiétek trallala parasztozása mutatja hogy igazuk van azoknak akik szerint a cig..ok a sidók egyik elveszett törzse A mentalitás hasonló és ők is parasztozzák az őket eltartó gazdanépet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!