Horváth: Eddig is kaphatott volna konkrétumokat Orbán

2013. december 12. 08:31

Horváth András örül, hogy összegyűltek az aláírások a a parlamenti vizsgálóbizottsághoz, de attól tart, hogy a fideszes képviselők nem fogják megszavazni.

2013. december 12. 08:31

A volt adóellenőr azt mondta a Hvg-nek: furcsállja, hogy Orbán tőle vár információkat. Szerinte a miniszterelnök megkaphatta volna ezeket, ha a kormánypárt engedélyezte volna, hogy az illetékes parlamenti bizottságok napirendre vegyék az ügyet.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2013. december 12. 10:16
Ostoba lélek! Adja elő a bizonyítékait, ha meg nem akkor sittre vele!
oskar
2013. december 12. 09:50
Ha van ÁFA csalás, akkor az minimum 2004 óta folyhat, vagyis az EU-ba való csatlakozástól. Tehát nemcsak Orbán, hanem Gyurcsány és Bajnai is felelős. De melyik párt szüntette meg az Orbánék által felállított adórendőrséget?????? Orbánnak most azt kellene lépnie, hogy visszaállítja az adórendőrséget. Én dolgoztam egy USA cégnél. Ott a korrupció, visszaélés ellen volt egy "járj el helyesen" címmel egy jelentő rendszer. Ha valaki visszaélést, vagy korrupciót gyanít akkor lehetősége volt E-mailben, telefonon, névtelenül jelenteni. Ingyen vonal az USA-ba és ott magyarul fogadták. Sok vezető ellen ment jelentés és meghurcolás.
pikkpakk
2013. december 12. 09:37
irgumburgum....marinéni nem ad blokkot a zöldség piacon.... na arra le lehet csapni....holmi 1-2 ezer milliárd éves szinten meg kit érdekel amikor annak egy jó része az én zsebembe vándorol ? aláírás: ...............a kormány......................
kamasuka
2013. december 12. 09:18
Már megint Orbán. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!