Fidesz: A baranyaiaknak nincs szükségük a bukott baloldal politikusaira

2013. december 03. 18:38

A Fidesz szerint Baranyának nincs szüksége a bukott baloldalra, ugyanis az utóbbi három és fél évben a megyében nőtt a foglalkoztatottság, csökkentek az emberek terhei – reagált Nagy Csaba, a Fidesz pécsi szervezetének alelnöke az ellenzéki vezetők pécsi látogatására.

2013. december 03. 18:38

Nagy Csaba pécsi sajtótájékoztatóján elmondta, szeretnék tudatosítani a választókban, hogy Pécs és Baranya előrelépett a 2010-es választások óta, megyeszerte bővült a foglalkoztatás, az állástalanok száma a válság előtti szintre süllyedt. Hozzátette: a családok terhei is jelentősen mérséklődtek, köszönhetően a kedvezőbb adózásnak és a rezsicsökkentésnek. Éppen ezek miatt a baranyaiaknak nincs szükségük a bukott baloldal politikusaira – mondta.

Hangsúlyozta, Pécs és Baranya számára reménykeltő, hogy a megyeszékhelyen bővítést helyezett kilátásba a legnagyobb ipari termelő, a Hauni Hungária Kft., elkezdték közművesíteni a Dunántúl legnagyobb ipari parkjának számító Déli ipari parkot, s elindult a jelenleg és a későbbiekben is százaknak munkát adó Ős-Dráva-program. Mindezek a tények azt jelentik – mondta –, hogy a következő hónapokban, években tovább lehet növelni a foglalkoztatottak számát megyeszerte, a kormány intézkedéseinek köszönhetően pedig tovább gyarapodnak a családok is.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2013. december 04. 06:37
ennyi elmebeteg barom kommunikátort és ezt vegyök alapnak az összefogásra... hülye barmok....
liberálzöld.
2013. december 03. 19:58
Bukott Fidesz-potentátorokra meg pláne nics. Lásd városgazdálkodás + buszos kft igazgató.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!