Elszámolás'14: az új Gery Greyhound-klip előzetese

2013. december 12. 09:03

A Best of Gyurcsány 1-2-3. és az A mi éveink videókat jegyző Tomanovics Gergely új filmje az Orbán-kormány éveiről szól majd.

2013. december 12. 09:03

Egy kommentben akadtunk rá egy részletre Gery Greyhound, azaz Tomanovics Gergely régóta készülő, Elszámolás című videójából, amiben Orbán Viktor és Matolcsy György beszélnek a megszorítás nélküli stabilizációról.

Tomanovics készítette korábban a Best of Gyurcsány videókat, és az A mi éveink című filmet. Az Orbán-kormány időszakát feldolgozó klipet Tomanovics a mikroblogján 2013 novemberére ígérte.

Frissítés: A videó már nem elérhető, a szerző ezt írta kommentben jelen cikkünk alá: „Bocs, de ezt a videót egyelőre nem publikusnak szántam, ahhoz még túl kezdetleges állapotú - direkt ezért »unlisted« a Youtube-on. Ha majd lesz nyilvános nézőke belőle, elsők közt fogtok tudni róla, addig ezt töröljétek légyszi :) Kössz”

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Louis Almasi
2013. december 12. 15:23
Én nem kérek semmit sem számon, csak nagyon gerinctelennek tartom, hogy milliókat veszel fel egy munkahelyen, utána meg készítesz ellenük egy videót. Lelked rajta, tele van az ország olyan emberekkel, mint te. Legalább ne moralizálnál.
cutcopy
2013. december 12. 11:44
Ez egy privát elszámolás..
Gery Greyhound
2013. december 12. 11:25
Bocs, de ezt a videót egyelőre nem publikusnak szántam, ahhoz még túl kezdetleges állapotú - direkt ezért "unlisted" a Youtube-on. Ha majd lesz nyilvános nézőke belőle, elsők közt fogtok tudni róla, addig ezt töröljétek légyszi :) Kössz
Louis Almasi
2013. december 12. 11:22
Az akkori cikkek szerint 2010-től ez a Greyhound gyerek sok millió forintért állt a KIM alkalmazásában. Jobban keresett, mint egy államtitkár. A videó közzétételével egyidőben nyilván visszafizeti a zsetont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!