Vona: A cél a győzelem

2013. november 18. 20:01

A Jobbik olyan párt, amely már 2010-ben is majdnem egymillió ember támogatását szerezte meg, így nem tűzhet ki kisebb célt, mint a győzelmet, jelentette ki a szervezet elnöke győri sajtótájékoztatóján.

2013. november 18. 20:01

Vona Gábor szerint optimizmusra ad okot, hogy „úgy érezzük, nekünk van igazunk, nekünk van a legjobb programunk”. Úgy vélte, az is biztató, hogy egyre több helyen választanak jobbikos vezetőt, akik jól és sikeresen irányítják a településeket, továbbá az is, hogy mind több felmérés tanúsága szerint pártjuk a legnépszerűbb a 35 évesnél fiatalabbak körében. 

„Optimistán, bátran és tiszta lelkiismerettel vágunk bele a kampányba” – jelentette ki Vona Gábor, aki kérdésre válaszolva arról beszélt, hogy Győr térsége ugyan az ország egyik gazdaságilag legjobb állapotban lévő része, de „ha az Audit kivesszük a pakliból, akkor Győrnek szinte nincs gazdasága”.

A budapesti Horthy-szoborral kapcsolatos kérdésre válaszolva a politikus arról beszélt, azzal megelégednének, ha a hatóságok ennek felállítására az engedélyt megadnák, mert ebben az esetben a szükséges anyagi forrásokat a köz és a Jobbik adományaiból össze tudják gyűjteni. A Jobbik Győrben Fodor Roland 28 éves közgazdászt és Takács Krisztián 26 éves történészt indítja egyéni körzetben a 2014-es országgyűlési választáson.

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. november 19. 09:36
Von acél a győz elem!
kamasuka
2013. november 19. 08:21
Először be kellene kerülni, Gábor!
states
2013. november 19. 07:45
A szélsőséges pártok sehol a világon nem nyernek választást, ráadásul a Jobbiknak sincs, akárcsak a szociknak ütőképes politikusaik. Éppen ezért arra viszont van esélyük, hogy a lassan, de biztosan kihaló szoci törzsszavazói bázis következtében előzzék az MSZP-t.
celkereszt
2013. november 19. 07:42
Nácipárt nincs és nem is lesz hatalomban Európában. A Jobbik vagy feladja radikálisságát vagy nem lesz kormányon. Ha feladja, akkor a hívei fogják elhagyni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!