Verekedésbe torkollott a ruhaosztás Csenyétén

2013. november 19. 09:06

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Csenyétén próbált cipőket osztani a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége és a Magyar Iszlám Közösség. Az akció azonban kudarcba fulladt.

2013. november 19. 09:06

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége és a Magyar Iszlám Közösség közös segélyakciója pankrációvá fajult Csenyétén. Magyarország legszegényebb településén a két szervezet étel- és ruhaosztást tartott. Az ételosztás még rendben is ment, azonban a ruhaosztás nem volt kellően megszervezve. Azért, hogy mindenki egyenlően részesedjen, csak kiöntötték a ruhákat az udvarra. Ekkor tört ki a verekedés. Bolek Zoltán, a Magyar Iszlám Közösség elnöke elmondta: a következő ruhaosztáskor csak férfiakat fognak beengedni, mert ők nem verekednek össze, hanem összecserélik, összepárosítják a cipőket, miközben a nők összeverekednek rajta.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2013. november 20. 06:05
Zsidó közösség? A cigányok azt hitték hogy ruha reform lesz!
1120
2013. november 19. 21:58
Ez az egész annyi sebből vérzik, hogy inkább bele se kezdek...
mantelman
2013. november 19. 18:55
Az RTL tehát qrvára hazudott a kisebbségek dzsemborijáról készült beszámolóban. Meg kellene büntetni őket a nézők megtévesztéséért.
thymian
2013. november 19. 17:26
Pár évvel ezelőtt, a Jobbik csak magyaroknak vitt segélyt, reagálva arra, hogy a magyarokat kihagyták a segélyosztásból. Lett is nagy tiltakozás, még a Parlament előtt is. Felháborítóóóó, hogy bőrszín alapján különböztetik meg az embereket. http://www.youtube.com/watch?v=ienNpTRRnxo Akkor ez most nem diszkriminatív ismét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!