Utaztathatják a választókat Fóton

2013. november 24. 17:39

A fóti időközi választásokon a Jobbik szerint valakik busszal viszik az embereket Sikátorpusztáról szavazni - írja a 444.hu. A párt feljelentést tett a helyi választási bizottságnál.

2013. november 24. 17:39

Úgy tűnik, nincs már időközi választás feljelentés nélkül. A 444.hu információi alapján a fóti időközi választásokon egy fehér Volkswagen kisbusszal viszik szavazni az embereket Sikátorpusztáról. Ezt a Jobbik közölte az internetes portállal.

A választáson a polgármesterről, és egy képviselőről is szavazniuk kell a fótiaknak. Ha az ellenzék mindkét helyet megnyerné, akkor már nem lesz fideszes többség a városban. Így ennek a választásnak még tétje is van, szemben a bajaival. A Fidesz nem saját jelölttel, hanem az egyik civil szervezet elnökét támogatva indult.

Korábban Baján utaztatás miatt kellett megismételni az időközi önkormányzati választásokat. Akkor a fideszes jelölt nevében utaztattak, most nem tudni, ki szervezte meg a szavazók szállítását.

A választásokon 17:30-ig a jogosult 15301 választónak a 27,64 százaléka vett részt a fot.hu adatai alapján. A szavazókörleteket 19:00-kor zárják.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatka46
2013. november 25. 12:15
Az egészben az az érdekes, hogy szinte meg sem említik a jobboldali beírok , hogy a mutyis Fidesz nem is állított jelőltet, annyira tele van a tökük a Fótiaknak a csűrhével. Utaztatás , mi van Fidesz már nem bír leszokni a csalásról?
HSL
2013. november 24. 22:59
menetdíj egy kék cédula
kispufi
2013. november 24. 20:53
bassza meg az ég, meg is nyerték a komcsik. hogy ezzel-e vagy mással, nem tudom, de ég a pofám. persze könnyen lehet, hogy ezek után muszáj lesz új választást kiírni, de jobban nem érzem magam akkor se. az egyetlen pozitívum, hogy szájbalökött fatornyos falucskámon ez a kóterba való moslék bolsibanda nem tud már rontani tulajdonképp semmit.
rommy
2013. november 24. 20:50
az ellenzék monnyon le!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!