Szigetvári: Gyurcsány ne viselkedjen az ellenzék ellenzékeként!

2013. november 17. 23:40

Az Együtt-PM társelnöke szerint az új választási rendszer miatt olyan helyzetben vannak, mintha '98-ban Orbánnak az első forduló előtt meg kellett volna állapodnia Torgyánnal.

2013. november 17. 23:40

Szigetvári Viktor, az Együtt-PM társelnöke szerint az ellenzék nehéz helyzetének főleg az új választási rendszer az oka, mondta a Hír TV Versus című műsorának vendégeként. Ezt ahhoz hasonlította, mint ha 1998-ban Orbán Viktornak már az első fordulóra meg kellett volna állapodnia Torgyán József pártjával.

Szigetvári csalódott Gyurcsány Ferenc 2013. október 23-i viselkedése miatt. Ennek ellenére bízik benne, hogy a baloldali ellenzéki pártok között meg lehet teremteni a bizalmat: „Abban egészen biztos vagyok, hogy ezt a kérdést lehet rendezni. Úgy lehet győzni – mert hiszek benne hogy lehet győzni 2014 tavaszán – hogy a DK szimpatizánsait és szervezeteit megnyerjük egy együttműködésnek és egyébként megnyerjük ennek azokat az embereket, akik sok mindent szeretnének, de nem Gyurcsány Ferencet. Ezt a két kérdést össze lehet békíteni a választásokig.”

Csermely Péter műsorvezető kérdésére Szigetvári a következőket mondta: „Én egy dolgot kérek (Gyurcsány Ferenctől), azt kérem, hogy ő ne az ellenzék ellenzékeként viselkedjen. Egyébként én semmilyen jogot nem formálok arra, hogy megszabjam, hogy ő miről beszél, azért ő egy volt miniszterelnök, egy pártnak az elnöke.”

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
motoros
2013. november 18. 12:18
Vörös szlogen: mindenkivel egyesülünk, aki hoz. Mesterházy ezért került gyámság alá. Most ő visz.
kjkj945
2013. november 18. 09:37
Báncccsák a führert!?!!!
lavor
2013. november 18. 09:09
Ez a Szigetvári túl komolyan veszi magát, egy igazi suta droid.
zenebono
2013. november 18. 08:29
Elég álságos dolog arról beszélni, hogy a Fidesz galád módon úgy intézte, hogy az ellenzéknek meg kell állapodnia a választások előtt. Fel kell hívnom a figyelmet arra, hogy Gyurcsány, a miniszterelnöksége alatt nagyon hasonló változtatásokat akart: egyfordulós választást és kisebb parlamentet. Nem tudom, hogy a Fidesz erre miért nem emlékeztet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!