Schiffer: Egymástól tanulják a gátlástalanságot!

2013. november 05. 22:26

Az LMP frakcióvezetője szerint a büntetőjogon kívül is vannak normák, bármennyire elképzelhetetlen is ez az országot 25 éven át vezető elit számára.

2013. november 05. 22:26

Schiffer András szerint nem hiteles sem a Fidesz, sem a bukott álbaloldal rácsodálkozása és felháborodása a bajai videó ügyében. Mint mondta: „Önök egymástól tanulják a gátlástalanságot, egymástól tanulják azokat a nemtelen módszereket, amikkel megmérgezték a magyar közéletet az elmúlt negyedszázadban!”

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2014. január 11. 21:30
Az a baj, hogy egy átlag szavazónak összesen ennyi esze van. Bár ez a példány egy egész hosszú mondatot le tudott gépelni. De egy ilyen videót végignézni, és értelmezni ,nem tud. Ezeknek a rezsiharc, és a gonosz multik típusú érvelések jelentik a szellemi maximumot. Ezért nincs értelme az érdemi politizálásnak, és az érvelésnek, mert az átlag szavazó nem tudja befogadni. Ez pedig a demokrácia halála, és egy örökös önkény/rezsim vagy fidesz uralom, ahogy tetszik, melegágya. A fidesz helyére az mszp bátran behelyettesíthető, a színvonal ugyanaz.
Db605
2013. december 13. 19:45
kérdés hogy mit jelent ellenzékben lenni , fizetett bűntárs? aki játssza a színpadon hogy hű de van ellenzék itt demokrácia van
perszekutor
2013. december 02. 19:28
Lehet... te nagyon okos, bőbeszédű senki. Viszont ez a szóban forgó szerencsétlen teremtmény még egy százfős pártot - amit amúgy a segge alá dugtak - sem volt képes és most sem az, "vezetgetni". Schiffer csak egy külországiak által kitalált ügynök, de nem vált be.
adam
2013. december 02. 19:28
Erkölcsöt kérsz számon? Emlékszünk ám még hogy' "menekítettétek" a cigányokat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!