Magyar Hírlap: Lendvai lehet az ellenzék miniszterelnök-jelöltje

2013. november 07. 09:14

A Magyar Hírlap információi szerint Lendvai Ildikó lehet az, aki megteremti az egységet az MSZP, a DK és az Együtt-PM között. A lap szerint a bajai videóbotrány, valamint az október 23-i események Mesterházy Attila háttérbe szorítását szolgálták.

2013. november 07. 09:14

Az MSZP, a DK és az Együtt-PM közös miniszterelnök-jelöltje lehet Lendvai Ildikó – írja a Magyar Hírlap baloldali forrásokra hivatkozva. A lap forrásai szerint elképzelhető, hogy az elmúlt hetek támadásait – a bajai videóbotrányt, illetve az október 23-i bekiabálásokat – azért szervezte meg valaki, hogy Mesterházy Attilát a háttérbe szorítsa. A Magyar Hírlap összefüggésbe hozta ezzel Lendvai Ildikó aktivizálódását, aki korábban is „megtalálta a hangot a liberálisokkal”.

A lap szerint Mesterházy is tud erről a törekvésről, és nincs szándékában meghátrálni. A megfiatalított elnökség bizonyítani szeretné, hogy a párt önálló, és hogy nincs szüksége külsős kormányfő-jelöltre.

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2013. november 08. 10:17
Az új, protézis biztos, tetszik a szemkilövőnek, azért van ez az, agyament őtlete.
hazug politikusok
2013. november 07. 17:12
a sok hülye Fideszes egysejtű beszopta a kommunista Magyar Hírlap kacsa hírét. Folyamatosan hazugságokat írnak. Inkább vicc lapnak tartom az újságot a hócipő remek utód magazinja.
ProfWilliam
2013. november 07. 16:50
Micsoda elképesztő megújulás! Kíváncsian várom a többi ősszoci visszatértét...
Kvasztics Fedor
2013. november 07. 16:34
Mesterházy a kongresszuson, mint Magyarország jövendő miniszterelnöke megújulást hirdetett, és színpadon felsorakoztatta a megújulást garantáló fiatal kádereket. Aztán jött a bajai video, és napokig tartó hallgatás után azt a hírt kaptuk, hogy Mesterházy elővette a megújulás miatt háttérbe rakott régi öregeket, és tanácsadó testületté nevezte ki őket. Mindez állítólag Mesterházy kérésére történt. Ismerős történet, az oroszok is Kádár kérésére jöttek vissza 1956-ban, miután már kivonultak Budapestről. Annak a Kádárnak a kérésére, aki pár nappal azelőtt még jogosnak nevezte az október 23-i felkelést. Puccs zajlott az MSZP-ben, a tapasztalatlan Mesterházyt bevitték az erdőbe. Déri Balázs feladatát elvégezve távozott, Török Zsolt, aki végig védte a mundér becsületét, maradhatott. Nem sokára megtörténhet a tömegek által állítólagosan kívánt egyesülés a liberálisokkal, és az előkerült régi MSZP-SZDSZ káderekkel ismét felállhat a 2010-ben elbukott nagy csapat, miközben a gyámság alá helyezett Mesterházy adja majd az arcát a "megújuláshoz". Még azt sem engedték, hogy lemondjon, két hete már Gyurcsány is óvta ettől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!