Ma lejár a pénztárgépcsere határideje

2013. november 25. 09:15

Keddtől kötelező a NAV-hoz bekötött online pénztárgép, aki hétfőig nem rendelte meg, azt büntethetik.

2013. november 25. 09:15

Hétfő estig kell megrendelnie az üzleteknek a megfelelő engedéllyel rendelkező, NAV-hoz bekötött online pénztárgépeket, melyeket december végéig kell üzembe helyezni. Az Országos Kereskedelmi Szövetség szerint a határidő a karácsonyi csúcsforgalom miatt tarthatatlan.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dusomoja
2013. november 25. 15:44
Szerintem a sok hőbörgő arra gondoljon, nyilván nem véletlenül lesz kötelező az online pénztárgép - elementáris pofátlansággal nem számolnak el a bevételeikkel a kiskereskedők. A sarki állateledel boltban, ahol rengeteg pénzt költök a kutya - két tengerimalac kombóra, pont egy éve,amióta ott vásárolok, még egy fecnit sem adtak, nemhogy blokkot/nyugtát. Én meg fizethetem az adómat katonásan.
drkovax
2013. november 25. 12:35
Azért _megrendelni_ már csak meg lehetett volna, nem ? (Nem azt büntetik akinek nincs, hanem aki egy lépést nem tett azért, hogy legyen ...)
a felhasználó neve: tűzifa
2013. november 25. 11:33
az anális erőszak után a helyszíni agyonverést javasolnám mindenkinek, akinek nem a megfelelő pénztárgépe van, vagy egyáltalán van bármiféle pénztárgépe. a boltot ledózerolni sóval behinteni aztán lehet menni közmunka keretében bértapsolni valami pártrendezvényre. ne álljunk meg félúton, ha már egy banánköztársaságot akarunk létrehozni itt Európa közepén...
Secnir
2013. november 25. 09:46
privát vélemény: ezt a kormány beszopta. jól megbasz 80.000 kiskereskedőt, azok meg bezárnak január elsejével. siker siker hátán. ha neadjisten a tesco/auchan/cba szentháromságnak sem lesz, akkor majd azok is bezárnak, oszt jónapot. siker és munkahelyteremtés, ez a kormány célja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!