Két bajai videó is lehet

2013. november 19. 10:15

A hvg.hu értesülései szerint a nyilvánosságra került bajai videó mellett készülhetett még egy felvétel Baján. Állításukat Király György MSZP-s politikus szavaira alapozzák.

2013. november 19. 10:15

A hvg.hu szerint Baján nem csak egy, hanem két videó is készülhetett az októberi önkormányzati választások idején. Ezt Király György, az MSZP sporttagozatának alelnökének tanúvallomására alapozzák. Király volt az, aki a videót átvette és odaadta Déri Balázsnak az MSZP kommunikációs igazgatójának. A sporttagozat alelnöke tanúvallomásában azt mondta, hogy ő másik videót látott az irodájában, mint ami később nyilvánosságra került.

A hvg.hu azt állítja, ők nem módosították a videófelvételt, így nem lehet tudni, hogy valóban létezik-e még egy videó, és ha igen, akkor mikor cserélték el azt. Az MSZP az üggyel kapcsolatban csak annyit nyilatkozott: kíváncsian várják a rendőrségi nyomozás végeredményét.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2013. november 22. 18:52
Ennek az ellenzéknek egy is sokk!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!