Így tüntetett A Város Mindenkié

2013. november 14. 14:26

Csütörtök délelőtt aktivisták zavarták meg a Fővárosi Közgyűlés munkáját. Az Index videója.

2013. november 14. 14:26

A Fővárosi Közgyűlés csütörtökön délelőtt szavazott volna arról a rendeletről, ami Budapest köztereinek jó részéről kitiltaná a hajléktalanokat. A rendelet ellen tiltakozva A Város Mindenkié aktivistái elfoglalták a Fővárosi Közgyűlés üléstermét.

Horváth Csaba, az MSZP fővárosi képviselője emlékeztetett, hogy Tarlós István nem ült le tárgyalni az érintettekkel. Losonczy Pál, a Jobbik képviselője szerint fájó lépés, tüneti kezelés, de meg kell tenni a hajléktalanok kitiltását. Vágó Gábor LMP-s országgyűlési képviselő szerint be kell vezetni a magáncsőd intézményét, hogy ne kerüljenek ilyen sokan az utcára. Vágó szerint a lakhatási támogatások rendszerét kellene átalakítani, és közösségi bérlakások rendszerét kellene kiépíteni.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustármag
2013. november 15. 08:13
Igen, mindenkié, azé is aki rendeltetésszerűen akarja használni. Használnak benneteket arra, hogy ti cirkuszoljatok. A városnak elég belőletek.
Messire
2013. november 14. 21:35
" Vágó szerint a lakhatási támogatások rendszerét kellene átalakítani, és közösségi bérlakások rendszerét kellene kiépíteni." Ezt már egyszer megigérték a komcsik, aztán beleszartak. http://gazdasag.ma.hu/tart/rcikk/c/0/116453/1
pirospirula
2013. november 14. 19:30
hát persze, mindenkié. Ezért közterületen nem élhet senki sem életvitelszerűen.
robbietaylor
2013. november 14. 18:57
Ez vicc! Horváth Csaba tiltakozik a kitiltás ellen, Tóth József pedig kevesli a kitiltást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!