Hiába reménykedett Horváth András a Fideszben

2013. november 28. 10:56

Sokan azt írják nekem blogokban meg kommentekben, hogy naiv vagyok, amiért azt hiszem, hogy ezen a rendszeren változtatni lehet – mondta Horváth az ATV-nek a bizottsági ülés után.

2013. november 28. 10:56

2010-ben a Fidesz kormány megalakulásakor „nagyon sokan abban reménykedtünk, hogy azokat a vezetők, akikről tudtuk, hogy felelősek a negatív folyamatokért, amik megindultak az adóhivatalban, el fogják távolítani, felelősségre fogják őket vonni azért a működési módért, amit kialakítottak. Ez nem történt meg” - mondta Horváth András a bizottsági meghallgatáson, amely a fideszes képviselők távolmaradása miatt nem volt határozatképes.

A volt adóellenőr arról a levélről is beszélt, amelyet Révész Máriusz útján Lázár Jánosnak próbált eljuttatni, és amiről Révész azt mondta: odaadta valakinek, de nem emlékszik, hogy kinek.

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bini
2013. november 29. 09:15
Valaki azt magyarázza el, hogy ez a hapsi hogyan látta el a munkáját, hogy közben más gépéről szedte az adatokat és ki is nyomtatott közel 60.000 oldalt amit az öltöző szekrényében tárolt. Szerintem ez a manus mániákusan egy feladatott teljesített, de még nem lehet tudni kinek a megbizásából. Mikor közeledett a lebukás veszélye őnszántából kilépett, s utána dobta be az köztudatba a NAV-os rágalmakat melyre az ellenzék rácuppant, mint a tyuk arra a bizonyos ta....... A NAV úgy müködik, mint egy katonai szervezet fel és alárendelt hieralgiában. Hatáskörök pontosan meghatározva személyekre lebontva, s nem léphetik át a hatáskörüket. A végén még kiderül, hogy Horváth ur követett el szabálytalanságokat sőt hatáskör túllépésen túl még rágalmazott is leráratva egy állami szervezetett, mely amugyis nagyon kényes terület. Arról nem beszélve, hogy azt sugalva, hogy mig a kisembert megszivatják a nagyokat futni hadják. Ezzel igazándiból a baloldal szokásos modszere a különmböző csoportok egymás elleni heccelése. Látuk ezt a rezsicsökkenésnél és még számtalan esetben. Remélem most is a fagyi vissza fog nyalni.
Mr.Falafel
2013. november 29. 08:59
Évekig várt a Fideszre, most meg azokkal bratyizik, akiket le akart buktatni. Érdekes egy ember.
ballada
2013. november 29. 08:29
Pár nappal ezelőtt az egyik fórumon megírtam ,hogy a "Horváth a nav ügybe befürdik" ,és igazam lett.
StG
2013. november 29. 06:52
Egy dolog miatt vagyok szinte 100%-ig biztos abban, hogy van valami a sztorijában: Úgy kezdte a mondókáját, hogy az APEH-nél a dolgok a Gyurcsány-kormány idejétől kezdtek szétcsúszni. És a fidesz még egy árva sajtóközleményt sem adott ki a maffiabaloldalról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!