Havas: Csőcselék? Sza-bad-ság-har-co-sok!

2013. november 21. 08:45

Havas Henrik és vendégei a 2006-os őszi eseményekről beszélgettek: sokat nevettek tüntetőkön, rendőrökön és alkotmánybírákon.

2013. november 21. 08:45

Havas Henrik vendégei megegyeztek abban, hogy az lett volna furcsa, ha Gyurcsány nem mond semmit a rendőrparancsnokoknak.

- Mit kellett volna csinálnia [Gyurcsánynak]? Azt mondani, hogy adjátok át a csőcseléknek a televíziót…? - így Magyar György.

- Csőcselék? Sza-bad-ság-har-co-sok! - vág közbe Havas Henrik.

- Van ott egy másik definíció is – szól Ceglédi Zoltán kimérten –, és én két dolog miatt szoktam haragudni Sólyom Lászlóra, az egyik a bazsarózsák, a másik pedig a „békés tüntető”, ami egy olyan paplanként fedett be rengeteg bűnözőt, akik az utcán akkoriban voltak.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner Troll
2013. november 21. 21:28
2006 őszén szakadt ketté végérvényesen a magyar társadalom magyarokra és zsidókra. Amíg minden zsidó bocsánatot nem kér 2006-ért, addig nem lesz megbékélés.
Messire
2013. november 21. 21:20
Vagy ott van a Magyar Narancs, amely kétszer leírta, hogy én csináltam divatot a buzi vállalkozóknak a rózsaszín zakómmal. Ha megkérdeztek volna, elmondom, hogy ez a barcelonai olimpia Griff által előállított ruhája; a Nap TV a Griff céggel szerződést kötött, és a férfi műsorvezetők ebben vezették a műsort. Nem képzelik, hogy én hobbiból hordok rózsaszín ruhát? A Narancsot ez nem érdekelte, és az sem, hogy ebben vonultak fel az olimpiai sportolók? Ma a publicisztikában bármit le lehet írni. MN: Azt azért véleményként meg lehet írni, hogy egy szponzorált zakó ronda volt, nem? HH: Persze. De azt miért nem lehet felfogni, hogy semmi közöm ahhoz, amit hordok? http://magyarnarancs.hu/belpol/hihetetlenul_naiv_voltam_havas_henrik_ujsagiro_volt_kommunikacios_es_sajtougyekben_illetekes_cim-63465 Ez hülye.
Messire
2013. november 21. 19:52
168 millióért vett villát Havas http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/168_millioert_vett_villat_havas/2076514/ Tele a Rőzsedomb Rokobauerekkel.
Messire
2013. november 21. 19:50
Rokobauer Henrik 1967-ben autóvillamossági műszerészként végzett, de dolgozott taxisként is. 1978-ban egy tehetségkutató versenyen mutatkozott be. Elvégezte a JATE Állam- és Jogtudományi Karát, és a MÚOSZ újságíróiskoláját. 1979 és 1986 között a Magyar Rádió hírszerkesztőjeként dolgozott, 1985-től a Krónika című műsor szerkesztő-műsorvezetője, majd két év múlva főmunkatársa lett. Nagy szerepet vállalt a Szorító, Első kézből, Jó reggelt, 168 óra című műsorokban is. 1995-ben kilépett a rádióból. 2008-tól a Klubrádió műsorvezetője. Újságírói munkásságát Táncsics Mihály-díjjal jutalmazták. Televízió 1989-től a televízióban, Nap Tv-ben műsorvezető-szerkesztőjeként mutatkozott be. Ezalatt az idő alatt több sajtóügynökség ügyvezető igazgatója volt. Az 1994-es médiaválság idején őt is elbocsátották a tévétől, majd rövidesen visszavették. 1995-ben Horn Gyula a Miniszterelnöki Hivatal kommunikációs ügyekkel megbízott címzetes államtitkárának nevezte ki, de hamarosan kiderült, hogy egyik jelöltje, Mihályi Endre sikkasztási ügybe keveredett. Havas emiatt a kinevezése után mindössze hat nappal stábjával együtt lemondani kényszerült. 1999-től a RTL Klub munkatársaként dolgozik. Legismertebb a Heti Hetes arrogáns, flegmatikus szereplőjeként. Igazi taxishiéna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!