Baja Ferenc: Balekok voltunk

2013. november 05. 09:47

Balekok voltunk, ügyetlenkedés volt – mondták szocialista képviselők a bajai videóügyről a Parlamentben. Véleményük az ügy megrendítheti a baloldal támogatottságát.

2013. november 05. 09:47

Korábban kiderült, hogy az MSZP nem mondott igazat abban, amikor azt állították: nem tőlük került a hvg.hu-hoz a bajai álvideó, hiszen azt Déri Balázs MSZP-s kommunikációs igazgatótól kapta meg a portál szerkesztősége. Déri azóta lemondott a pozíciójáról.

Az MSZP a héten tart frakcióülést, ahol meghatározzák, hogy a párt milyen lépéseket tegyen az üggyel kapcsolatban.

A Parlamentben ülő szocialista képviselők elmondták, hogy az MSZP, mint párt nem érintett az üggyel kapcsolatban, nem szükséges kételkedni abban, amit Déri Balázs mondott, hogy a párton belül mások nem tudtak a videó létezéséről.

Baja Ferenc elmondta: balekok voltak, de ez néha mindenkivel megesik. Ettől függetlenül szerinte a szocialista párt készen áll a kormányzásra. Hiller István szerint két szálon fut a történet, és a hvg.hu-nak nem lett volna szabad kiadnia a videó forrását. Ujhelyi István azt mondta: majd a hétvégi frakcióülésen megbeszélik, hogy milyen lépéseket tegyenek a videóval kapcsolatban. Szerinte másoknak már nem szükséges a pozíciójukból távozni, de a párt védekezési mechanizmusát meg kell erősíteni.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2013. november 06. 09:55
Denia 2013. november 6. 07:50 Ez azért egy kicsit több, mint balekság, meg ügyetlenkedés." Kicsivel, ugyanis ezzel akartak új választás elérni a ballibák.
lavor
2013. november 06. 09:43
Hiller szerint a legnagyobb probléma az, hogy a HVG kiadta a forrását, és még büszkén is vállalja hogy ezt a patkány világnézetet egykor át is adta tanítványainak. Hát gratulálok, díszes egy társaság ez, remélem még vagy 28 évig nem kerülnek kormányra.
Peter8811
2013. november 06. 08:28
És ezekkel kötött Libás szövetséget a büdös MSZP-s hal a Libás levesben. persze nem hozott egyik sem a másikra szégyent, olyanok ezek mint Monika Lewinsky blúzán a gombok!
Peter8811
2013. november 06. 08:23
Tudjuk Feri, mi is hogy rátok szavaztunk 2002-ben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!