Az LMP kivizsgálná a NAV-mutyit

2013. november 10. 10:43

Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Lehet Más a Politika a NAV-ról megjelent információk miatt, amelyek szerint az adóhatóság számos nagyadózónál szabotálta a vizsgálatokat.

2013. november 10. 10:43

Horváth András, a NAV lemondott munkatársa szerint a nagyobb hazai cégek és multik évente több, mint ezermilliárd forint értékben csalnak adót, és ehhez kormányzati körök támogatásával az adóhatóság is asszisztál. Horváth András azt is elmondta, hogy a NAV-nál retorziók érik azokat a munkatársakat, akik fellépnek a korrupciós ügyek és a nagy adócsalók ellen.

Az LMP ezért vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi, amely az adóhatóság 2002 és 2013 közti tevékenységét vizsgálná. Az ellenzéki párt hétfőn megkeresi a parlamenti pártokat és képviselőket, hogy a vizsgálóbizottság felállításához szükséges aláírásokat összegyűjtse.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2013. november 11. 08:26
NAV mutyit kivizsgálni? Ahhoz 2/3 kell! Addig meg pereljenek, oszt jónapot.
Fülig Jimmy
2013. november 10. 20:59
Gengszterváltás egyik fő alakja simicskaelvtárs,ő kezdte el tüntetni az olajmaffia és társasvállalkozásai nyomait apeh vezérként!Az utána jövők is csak szélesítik a maffia selyemútját közpénzeinkhez!Oroszlánrész persze a narancsmaffiáé akik olyan hülyék hogy kilopják maguk alól az országot.
HSL
2013. november 10. 19:28
ahányan mínuszolják a posztot, annyi korruptge#i nemzetrontó
bajai
2013. november 10. 18:02
Hogy parlamenti vizsgálóbizottság kellene,azt nem hiszem. De úgy is jó. Sok esetben egy ilyen bizottság csak az ügy elkenését, szolgálja. Most ilyen érdek nincs. Ki kell vizsgálni, és ha igaz a bűnösök bukjanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!