A NAV szerint Horváth András sosem volt adóellenőr

2013. november 28. 15:30

Az adóhatóság visszautasította Horváth András vádjait és feljelentést tett ellene rágalmazás miatt. A NAV egyik vezetője azt is állítja: Horváth sosem volt adóellenőr, és az általa ismert adatokból korlátozott következtetéseket lehet csak levonni.

2013. november 28. 15:30

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) visszautasítja volt munkatársa, Horváth András vádjait és egyúttal rágalmazás miatt rendőrségi feljelentést tett ellene. Varga Árpád, az adóhatóság külső kapcsolatokért felelős elnökhelyettese csütörtöki sajtótájékoztatóján arról is beszélt: Horváth András a közép-magyarországi igazgatóságon dolgozott, koordinációs feladatokat végzett, nem vett részt ellenőrzésekben, mivel nem volt revizori képesítése, hiszen korábban államigazgatási főiskolát végzett. Minthogy soha nem volt adóellenőr, az általa ismert adatokból korlátozott következtetéseket lehet csak levonni – tette hozzá Varga Árpád.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fici7
2013. november 28. 21:25
Nem volt taggyűlés.
Szümi
2013. november 28. 20:36
- kérem, én volt nyomozó vagyok és láttam, ahogy X. megöli Y-t. - Maga nem is nyomozó volt, hanem bűnügyi szakértő. - ja, akkor nem láttam semmit. - viszlát.
maszlinás borkány
2013. november 28. 20:19
Elgondolkodtató. Már amennyiben igaz: http://444.hu/2013/11/28/szlovakia-tavaly-156-ezer-tonnaval-tobb-cukrot-exportalt-mint-amennyije-volt/
6qwasyx
2013. november 28. 19:56
16.000 oldalt mentett el a saját és kollégái gépéről. A kollégái megadták a saját gépük jelszavát. A NAV hiába törli, semmisíti meg az adatokat, azok lemezen, papíron mentve vannak. De hogy melyik adat, azt csak ez a Horváth tudja. Ez nagyon kényes ügy, remélem, hogy belebukik a fidesz és az egész rohadt, korrupt, züllött kormány! Halál a korrupcióra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!