A minimálbéresek jobban fognak járni

2013. november 24. 10:30

A költségvetés átláthatatlan, trükkök százaival pótolják a szabályokat. Akkor tudok pontos adókulcsokat mondani, amikor már átvettük a kormányzást és látjuk a számokat. De a minimálbéresek jobban fognak járni - mondta el Bajnai Gordon.

2013. november 24. 10:30

Bajnai Gordon egy olyan adó jóváírási rendszert vezetne be a választások után, ami alapján a minimálbéreseknek 8-10 ezer forinttal több maradna a zsebében. Véleménye szerint a költségvetés átláthatatlan, szétverték a szabályokat, és azokat most trükkök százaival pótolják. A volt miniszterelnök szerint hiába vannak a PM képviselői a Parlamentben, hiszen ők sem láthatják át a költségvetést, mert a kormány állandóan túltervezi azt, és a tervezett bevételek nem folynak be az államkasszába. Ezért csak akkor tud adókulcsokról beszélni, ha átvették a kormányzást, és látják a költségvetést. Az új adórendszerrel annak a 3,5 millió embernek szeretne kedvezni, akik rosszabbul jártak az egykulcsos adóval.

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. november 25. 20:06
Milyen pontos milyen számokat fog mondani ez a csőd-huszár amikot mit vesz át??
lalinagypapaa
2013. november 25. 09:35
Kedvesem Gordon!Ha most eldugulsz,van esélyed kevébé leégni!
balbako_
2013. november 25. 07:48
A többi viszont SOKKAL rosszabbul. Ez konzerválja a nyomort.Ha nincs középosztály akkor csak az állami csecs segít a szegényeken. Nincs több munkaalkalom, nincs kilépés a minimálbér világából. Van viszont a lumpen prolik vigasza a "gazdagoknak" sokkal rosszabb. Ámde a kő gazdagok és a holdudvar még sokkal jobban járnak, csak nem publikus. Hozzáteszem ezt csinálták 2010-ig és a siker halvány reménye sem mutatkozott.
hátakkor
2013. november 25. 06:40
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200204.TV
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!