Szabó Tímea: Halálra ítélik a hajléktalanokat

2013. október 01. 10:31

A PM politikusa szerint nem igazak a fagyhalállal kapcsolatos statisztikák, sem az, hogy a Fidesz több pénzt költ a hajléktalanokra.

2013. október 01. 10:31

A szabálysértési törvény módosításával „halálra ítéljük a hajléktalan embereket”, akik arra fognak kényszerülni, hogy elrejtőzzenek, elbújjanak a világ elől – jelentette ki Szabó Tímea az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A politikus szerint így éhen fognak halni, „eltűnnek a föld színéről”. Szabó Tímea beszélt arról is: „nem igazak a fagyhalállal kapcsolatos statisztikák, sem az, hogy a Fidesz több pénzt költ a rendszerre”. Mint hozzátette: különböző hajléktalanszállókon 10300 férőhely van, míg az utcán körülbelül tizenhétezren élnek.

Az Együtt-PM politikusa szerint nem csupán hajléktalan-, hanem szegénységproblémáról is szó van. „A Fidesz folyamatosan a vagyonosokat, a felső középosztályt segíti, miközben egyre nagyobb az elszegényedés” – jelentette ki. Szabó Tímea szerint először a hajléktalanellátó-rendszert kellene kiépíteni, illetve a szociális bérlakások rendszerét fejleszteni, és utána lehetne a hajléktalanoktól elvárni, hogy ne a parkokban, lépcsőházakban aludjanak. 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2013. október 01. 20:55
Majdnem 5 perc sablonos demagóg duma, de 4:50-nél besz.rtam...:) http://www.youtube.com/watch?v=8iJ5tSC3UPY&feature=player_embedded
kjkj945
2013. október 01. 20:40
pampogjál timcsi! De miért is nem Horthy éra illetőségét hozatod vissza!! Ami szerint a településeknek el kell látniuk szegényeiket!! És akkor nem jönnének fel a nagyfaluba. És a nagyfalu is el tudná rendesen helyezni őket! Ja meg az a sok kűűűfődi oláh,(rendesen magyarul sem tud), de aki szintén itt probál szerencsét!
Zsolt75
2013. október 01. 20:30
Ennek a nőnek már azt sem hiszem el, amit kérdez...
ballada
2013. október 01. 14:02
Hajléktalanok saját magukat itélik halálra , ,hajléktalanságot akarni kell ,nem ugy jön magától ,aki hajléktalan az maga tehet róla . Nem hiszem hogy a dolgos szorgalmas embereken kéne élősködni.Társadalom nem köteles lump elemeket etetni itatni fűteni ruházni ,mindegyiknek van két keze és dolgozzon emberelje meg magát.Tímea vegyél magadhoz egy focicsapatnyi hajléktalant a lakásodba és lásd el őket ,ne panaszkodj ha tele hányják a lakásod ,vagy tetveket visznek be a lakásodba ,vagy trágyadomb lesz a lakásodból,ha már harcolsz tegyél is értük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!