Szabályozná az EU a vécélehúzást

2013. október 29. 14:14

Kritériumokat állítana fel az Európai Bizottság a vécék és piszoárok vízhasználatának hatékonyabbá tételére. Hatvan oldalas technikai jelentést állítottak össze a kérdés tanulmányozására.

2013. október 29. 14:14

Az Euractiv arról ír: az Európai Bizottság hatékonyabbá tenné a vécék és piszoárok vízhasználatát. Több mint két éves előkészület, egy alkalmi munkacsoport kutatásai, a fogyasztói szokások és a legjobb gyakorlatok vizsgálata után hatvan oldalas jelentés állt össze, mely alapján Brüsszel kritériumokat állítana fel a vécék vízhasználati hatékonyságának mérésére.

A cél a vécék vízfogyasztásának csökkentése. Franciaországban és Hollandiában hamarosan be is tilthatják a túlságosan pazarló vécéket és piszoárokat.

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. október 30. 01:43
Azért azt megnézném melyik úri picskáju eus tartaná be a szabályt ,melyik méricskélné az öblítő vizet ,vajon ebben a házban korlátozzák a vizet ,minden irodához külön fürdőszobákat megszüntetik. http://www.utolag.com/EU.htm
ballada
2013. október 30. 01:30
Ha csak ennyi baja van az eunak ezt is megoldjuk:))))Udvari árnyékszéket vissza üzemeltetjük ,garantált a spórolás ,sőt egy csepp víz sem folyik kárba:)))Sőt mi találjuk fel a kerti trágyázást is ,nem lesz gond a talajminőséggel ,sőt a konyhakerti növények hálásak érte ,3x nagyobbra nőnek .Picskátok ne urizáljon,ugye a paraszt nem volt hülye régen:))))
Felebarát
2013. október 30. 00:21
meg a viz nélküli budik
kulalak
2013. október 30. 00:17
Vajon honnét szedték a képen levő piszoárokat? Egy bridzsklubból? Kaszinóból? Brüsszelben van ilyen? Egyéni megrendelő? Magyar kártyából is lehet? Csak a tök alsóra gondoltam :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!