Nincs pénze, nem fizet bért a Sólyom Airways

2013. október 10. 17:53

Elakadtak a tárgyalások a befektetővel, nem tud bért fizetni a Sólyom Airways a dolgozóinak – tudta meg az atv.hu. Hetvenhárom dolgozó maradt bér nélkül.

2013. október 10. 17:53

Lucsik János, a Sólyom Airwayst is tulajdonló Sólyom Holding ügyvezetője csütörtök délután bejelentette a cég 73 dolgozójának: nem tudnak bért fizetni, mert nincs pénzük - tudta meg az atv.hu. A pénzhiány oka, hogy az Oman Airrel még mindig nem kötött szerződést a cég, ezt Lucsik Vágó József ügyvezető igazgatótól tudta meg. Az atv.hu szerint az eddigi költségeket a Sólyom Airways eddig a Lucsik által befizetett tagi kölcsönökből finanszírozta.

A Sólyom Airways ügyvezetője, Vágó József csütörtök reggel kórházba került, a másik ügyvezető lemondott. Az atv.hu szerint Lucsik többi vállalkozása stabilan működik. A Sólyom Airways február óta keresett befektetőket.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2013. október 11. 13:25
Solyóm Airways= egyszerü pénzmosás, balos közremüködéssel.
aharoni
2013. október 10. 23:00
Azért már a névválasztásnál sejteni lehetett, hogy a Szolijom egy dilettáns, esélytelen próbálkozás lesz. Mondjuk addig hidegen hagy, amíg nem állami pénzen megy.
USsange
2013. október 10. 21:13
Úgy tűnik rutinos csalók próbáltak felkapaszkodni a jobboldali kormány vonatára. Gondolták hátha kapnak pár milliárd állami támogatást ily nemes cél érdekében, mint nemzeti légitársaság. De nem jött össze: Lecsukták a Sólyom prémium üzlettársát http://index.hu/gazdasag/2013/08/28/sitten_ul_a_solyom_uzlettarsa/ Visszaeső csaló a Sólyom másik üzlettársa http://index.hu/gazdasag/2013/09/25/kapj_el_ha_tudsz/
StG
2013. október 10. 20:58
Most volt az ATV-n interjú Lucsikékkal. Nem láttam, de állítólag elismerték, hogy már augusztusban is tudták, hogy nem lesz ománi befektető. Ennélfogva kicsit érdekes ez a nagy felháborodásuk, hogy a hatóság kukacoskodása miatt hiúsult meg (eddig) a projekt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!