MSZP: Átverés a pedagógusbéremelés

2013. október 03. 15:07

Országos átverésnek tartja az MSZP a Fidesz pedagógusbér-emelési programját, és inkább a bajai választási csalás felelőseiről és Papcsák Ferencről kérdeznék a kormánypártot.

2013. október 03. 15:07

A Fidesz pedagógusbér-emelése egy országos átverés, hiszen több mint négyezer pedagógusnak és a nem oktatással foglalkozó iskolai alkalmazottaknak – konyhai dolgozóknak, takarítóknak, gondnokoknak – csökkent a fizetése – mondta Kormos Kata szocialista szóvivő.

Kormos Kata szerint a bukás előtt álló Fidesz-kabinet kétségbeesett üzenetekkel próbálja elkápráztatni a magyar társadalmat, az emberek viszont pontosan tudják a valóságot, a saját bőrükön érzik az igazságot. A Fidesz és a kormány a végletekig kizsigerelte a magyar társadalmat – tette hozzá.

Az MSZP szóvivője közölte: a kormánypártnak inkább arra kellene választ adnia, hogy a szombathelyi fideszes alpolgármester „drogügyében” a kormánypárt rendelt-e el belső vizsgálatot, miként kívánják tisztázni a fideszes Papcsák Ferenc vezette Zuglót érintő „százmilliós korrupciós ügyet”, illetve hogy megnevezik-e a bajai választási csalás politikai felelősét.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!