Kért valamit Kovács Csabától a DK

2013. október 19. 12:58

A Demokratikus Koalíció felszólította a bajai időközi önkormányzati választáson képviselői mandátumot szerzett fideszes Kovács Csabát, hogy amíg nem születik döntés a választás miatt tett feljelentések ügyében, addig ne vegye át mandátumát.

2013. október 19. 12:58

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel Kovács Csabát, a múlt hétvégi bajai időközi önkormányzati választáson győztes fideszes politikust, ne vegye át mandátumát, és ne foglalja el helyét az önkormányzatban, amíg a választás miatt tett feljelentések ügyében nem születik döntés. Varju László, a DK elnökségi tagja közleményében azt írta: a „csalással győztes” Kovács Csaba, aki „nemtelen eszközökkel kényszerítette ki a szavazatokat, nem képviselheti települését”. Hozzátette: a DK egyúttal választ vár arra is, „mennyi pénzt költött az utolsó héten a Fidesz a csalás finanszírozására. Mibe került a demokratikus ellenzéki jelölt megfigyelése, gyalázása, a szavazók utaztatása, megvásárlása?”.

Mindez arra reakció a DK részéről, hogy pénteken a hvg.hu nyilvánosságra hozott egy felvételt, amelyen egy férfi pénzt ad a többinek, illetve további pénzt és tűzifát ígér, ha a Fidesz jelöltjére szavaznak a voksoláson.

Az ügyben már feljelentést tett az MSZP és a Fidesz is. A baloldali ellenzék pedig kezdeményezte a szavazás eredményének megsemmisítését.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2013. október 21. 00:43
elképzelhető hogy a DK akarta lejáratni az MSZP-t ? Simán benne van a pakliban
FabiánA
2013. október 20. 13:10
Ferike tömören megmondva nem érdekel az égadta világon senkit hogy mit kérsz. Ja nép is kérte hogy mondj le mégsem tetted.
balbako_
2013. október 20. 09:36
Haha! A producerek hőzöngenek?
balbako_
2013. október 20. 09:36
Haha! A producerek hőzöngenek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!