Fidesz: Gyalázatos volt a hollandok elleni vereség

2013. október 12. 16:31

Az MSZP választmányi ülése és a DK kongresszusa is azt bizonyítja, hogy a bukott baloldal saját személyi ambícióival van elfoglalva – mondta sajtótájékoztatóján Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője szombaton Budapesten. Ugyanitt kijelentette: gyalázatos eredmény született az amszterdami vb-selejtezőn.

2013. október 12. 16:31

Álláspontja szerint az MSZP, a DK és az Együtt–PM, illetve ezen pártok vezetői hónapok óta a pozíciók elosztásán marakodnak. A két szombati ellenzéki pártesemény másik erős üzenete, hogy a baloldalon semmi nem változott. Együtt vannak a hazájukat eláruló szocialisták, a szobordöntögető és erőszakos Bajnai Gordon vezette párt, valamint a szemkilövető Gyurcsány Ferenc és az általa irányított DK – vélekedett Hoppál Péter.

A Fidesz szóvivője hozzátette: Mesterházy Attilának, MSZP elnökének bocsánatot kell kérnie a Tavares-jelentés körül kialakult botrány miatt, amivel álláspontja szerint elárulták és hátba döfték a magyar embereket.

A nagyobbik kormánypárt szóvivője szerint gyalázatos eredmény született a pénteki Hollandia–Magyarország labdarúgó mérkőzésen, ezért ideje lenne a fociszakmának levonnia bizonyos következtetéseket. Amit a Fidesz és a kormány tehet, hogy megpróbálják az országot olyan pályára állítani, hogy az alacsony átlagéletkor és az emberek egészségi állapota elmozduljon a mélypontról: így támogatják a mindennapos testnevelést és a sportintézmények fejlesztését is.

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2013. október 13. 13:50
Ezért aztán minden jelentősebb putrisor végébe építtet a kormány egy stadiont. "Amit a Fidesz és a kormány tehet, hogy megpróbálják az országot olyan pályára állítani, hogy az alacsony átlagéletkor és az emberek egészségi állapota elmozduljon a mélypontról: így támogatják a mindennapos testnevelést és a sportintézmények fejlesztését is."
vidorka
2013. október 13. 13:10
Debreczenyi János (Fidesz, KDNP) Veszprém volt polgármestere: "Tönkreteszik, lejáratják ezt a népet" "Nem tudok azonosulni egy öntelt, gőgös, akarnok kormánnyal, mely teljesen elszakadt a választóitól, kiszámíthatatlan bel-, kül és gazdaságpolitikát folytat." Nem foci vereség! Ez annak a bunkó-maffia böszme mentalitás veresége amely jellemzi az orbáni mutyi-tolvaj böszme tahó kormányzást. S addig Magyarországon nem is lesz foci amíg olyan tehetségtelen emberek a közelébe mehetnek mint pl. Orbán Viktor, Dajcs Tamás,s a nekik benyaló seggfejek riporterektől a játékosokon át az edzőkig! Ez nem foci ez csak meglopása a nemzetnek a focira való hivatkozással.
MacElek
2013. október 13. 13:10
Hoppá Péter inkább beszéljen Orbán Viktor mellszobrának ledöntéséről. Az mellékes is, hogy nincs semmiféle mellszobor, csak egy hungarocell bábú, és az is teljes alakos.
koronaszepe
2013. október 13. 12:52
Milyen dedós mó(d)szer ez ? Egy "mondatban" bukottbaloldalazni, gyurcsányozni, és megpróbálni levakarni magukról ezt röhejes fociblamát? Abszurdisztán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!