Feljelenti az MSZP Kocsis Mátét

2013. október 16. 16:41

Mesterházy Attila az MSZP elnöke és Szanyi Tibor az ellenzéki párt országgyűlési képviselője még szerdán rágalmazás miatt feljelentik Kocsis Mátét a Fidesz kommunikációs igazgatóját a Tavares-levél kapcsán az MSZP-re tett kijelentései miatt.

2013. október 16. 16:41
Úgy fogalmazott: az MSZP nem kíván lealacsonyodni egy „ex-MIÉP-es hazugsággép erkölcsi szintjére”. Hozzátette: kikérik maguknak, hogy Kocsis Máté bármit az MSZP tollába akarjon mondani, ahogyan az MSZP sem mond semmit tollba Rui Tavaresnek. Megerősítette: az európai rendőrakadémia Magyarországra telepítését az MSZP kifejezetten szorgalmazza, üdvözli és előmozdítja, ahogyan ezt a szocialista európai parlamenti képviselők a Győri Enikő külügyi államtitkárral folytatott levelezésükben is megerősítették.
 
Az ügy előzménye, hogy Kocsis Máté kedden napirend előtti felszólalásában az Országgyűlésben azt mondta: a korábban Magyarországot elítélő jelentést készítő Rui Tavares, portugál zöldpárti európai parlamenti (EP) képviselő újabb lejáratásra készül, ugyanis levelet írt az EP illetékes bizottságának, hogy megakadályozza, hogy Magyarországra kerüljön az EU-országok rendőrtovábbképzését szervező ügynökség.
 
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai sajtótájékoztatóján pedig úgy fogalmazott: álláspontjuk szerint „alapos a gyanú”, hogy az újabb Magyarország lejáratását célzó Tavares-levél mögött is a magyar baloldal áll, hogy ezzel is a magyar kormány sikertelenségét tudják majd hangoztatni.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2013. október 17. 09:38
Ez a sutka kimaradt, pedig hatalmas. A fideszes gondolatolvasók tudják, milyen levelet készül írni Tavares, és hogy ezt a szocik sugallmazták. Hülyeségnek hülyeség, hazugságnak hazugság, amit Kocsis állít, de nem rágalmazás. A rágalmazás ugyanis negatív, hitelrontásra alkalmas dolgok valótlan állítása, ebben a valótlan állításban meg ugyan mi lenne negatív? Csak a békemenetesek szemében az, de hát ők már rég elvesztek a civilizált világ számára.
fofo
2013. október 17. 09:33
Akkor jelentse fel azt a több millió embert is, akiknek ugyanez a véleménye a kommunista utódpárt és a volt koaliciós szdsz párt tagjairól. A magyar emberek ezt a véleményüket a 2010-es választások során szavazatukban nyilvánították ki. Ebben a véleményükben megerősítette az embereket az mszp eu-parlamentbe küldött tagjainak és az itthon politizálók 2010-2013 közti időszakban végzett tevékenysége.
vidorka
2013. október 17. 05:58
KOCSIS MÁTÉ KIS TAHÓ CSALÓ KÖCSÖG? " Egy ilyen ember a focival kapcsolatban fogja be a száját. Mint a Fidesz szóvivője, annyi terület van, ahol tud hazudni, nem kell erre a területre tévednie" Mint a Fidesz szóvivője, annyi terület van, ahol tud hazudni, nem kell erre a területre tévednie" Mint a Fidesz szóvivője, annyi terület van, ahol tud hazudni, nem kell erre a területre tévednie" Mint a Fidesz szóvivője, annyi terület van, ahol tud hazudni, nem kell erre a területre tévednie" Mint a Fidesz szóvivője, annyi terület van, ahol tud hazudni, nem kell erre a területre tévednie" Mint a Fidesz szóvivője, annyi terület van, ahol tud hazudni, nem kell erre a területre tévednie"
vidorka
2013. október 17. 05:56
Most akkor TÉNYLEG AZT MONDTA CSÁNYI hogy KOCSIS MÁTÉ és A DAJCSTOMPI KIS TAHÓ CSALÓ KÖCSÖG? "Ez az a kerület, amelyik soha nem adott be pályázatot hozzánk, hogy építsünk grundot. Ellenben hatról négyre csökkent a pályák száma a kerületben. Egy ilyen ember a focival kapcsolatban fogja be a száját. Mint a Fidesz szóvivője, annyi terület van, ahol tud hazudni, nem kell erre a területre tévednie" Deutsch Tamás pedig a következőket írta a Facebookon Csányiról: "Az MLSZ, annak elnöke és főtitkára az, akik módszeresen elhardálják a magyar labdarúgás fejlesztésére rendelkezésre álló lehetőségeket. Eszméletlen méretű és eszméletlen költséget jelentő bürokráciát építettek ki (olyan lassú, körülményes és dilettáns az apparátus, mint a Guzmics-Devecseri védő páros). Az MLSZ, annak elnöke és főtitkára időt és energiát nem kímélve azzal foglalatoskodik, hogyan basáskodjon az ultra szurkolókkal, miközben kézen-közön, átláthatatlanul osztogatják el az utánpótlás akadémiák fejlesztésére biztosított költségvetési forrásokat." Csányi erre pedig ezt mondta: Olyan mélyen nem tartunk, hogy a megjegyzéseit kommentáljam, de tanácsot tudnék adni. Az a stadionbeléptető rendszernek álcázott síkapu, amit minisztersége utolsó évében megvásároltak messze érték fölött, az még mindig ott pihen a raktárakban, úgyhogy azzal tenne igazán jót a magyar sportnak, ha sikerülne eladnia akár töredék áron is. És hogyha hallgatna. Megjegyzem, hogy komolyan vettem a kritikákát, tegnap küldtem el a levelet Simicskó úrnak, és megkértem, hogy az utánpótláspénzek felhasználásánál - miután ilyen tapasztalatai vannak a képviselőnek - a pénzek felhasználását szigorúbban ellenőrizzék. Külön kértem tekintettel arra, hogy az említet úr a tapasztalatait egyedül egy klubnál szerezhette, hogy ott kezdjék ezt a vizsgálatot" Most akkor TÉNYLEG AZT MONDTA CSÁNYI hogy KOCSIS MÁTÉ és A DAJCSTOMPI KIS TAHÓ CSALÓ KÖCSÖG? .... ha jól értettem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!