Baja: öt autóval követik Teket Melindát

2013. október 11. 16:16

Választókerületen kívül is követték Teket Melindát a kamerás Fidesz-aktivisták, akikkel az ellenzék jelöltje időközben összebarátkozott.

2013. október 11. 16:16

Teket Melinda azt mondta az Egyenes Beszédben, hogy öt autóval követik a bajai 32. választókerületben fideszes aktivisták, és kamerázzák, ahogy a választópolgárokkal találkozik. Az ellenzék jelöltje már megismerkedett a kamerás fiatalokkal, akiknek az a dolgok, hogy a kampány tisztaságára figyeljenek. Teket szerint a fiatalok elmondták neki, hogy Kubatov Gábor ismerősei, de a felvételt csak baráti körben nézik meg.

Az ellenzéki jelölt arra gyanakszik, hogy pszichológiailag akart rá és választóira hatni a fideszes kampánystáb. A bajai 32. választókerületben most vasárnap ismétlik meg az időközi önkormányzati választást, mivel annak eredményét korábban kampánycsendsértés miatt megsemmisítette a Kecskeméti Törvényszék.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. október 14. 20:05
Életedben nem rajongtak így körbe. Panaszkodsz, vagy dicsekszel?
blaupanter
2013. október 12. 10:36
Óriási pupallé baján.Ezt a képen látható asszonyságot,nőszemélyt Szenté Szeretnék Avatni ám legyen.De nem gondolják,hogy Ő még túl fiatal ahhoz,hogy szenté váljon,vagy talán Híresebb szeretne lenni,mint a Méltán Híres Teréz Anya.Némileg sikerült legyen Ő Teket Anya,noha nem sokra megy vele,legfeljebb az atv-ig.
oxycoccus
2013. október 12. 09:24
Miért nem volt probléma, amikor követték a fideszeseket az első fordulón? Ha fordítva van, akkor már probléma???
imres
2013. október 11. 23:02
Szegény Melinda! Nagyon sok krimit néz. Tényleg azt hiszi, hogy 5 autó követi? :) Buta liba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!