Zsigó: Így fog kampányolni a baloldal

2013. szeptember 23. 10:48

Baja fideszes polgármestere szerint „a bukott baloldal politikusai Baján mindent egy lapra tettek fel”.

2013. szeptember 23. 10:48

Kovács Csaba, a Fidesz jelöltje 467 szavazattal nyerte meg a bajai időközi önkormányzati választást. A baloldal közös jelöltje, Teket Melinda 406 szavazattal lett másodi.

Zsigó Róbert, Baja polgármestere kijelentette: „a bukott baloldal politikusai itt Baján mindent egy lapra tettek fel, ez előrejelzi, milyen kampányra lehet tőlük számítani”

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oxycoccus
2013. szeptember 23. 21:25
Az egészben az a legviccesebb, hogy mszpés expolgálmester Széll Péter elbujt a bokorban és figyelte a szavazókat! :D:D
tetigi
2013. szeptember 23. 20:05
Akkorát buktak a ballibek Baján, mint orkánban a budiajtó. Nem kétséges, hogy fáj nekik, ami az itteni mocskolódásukból is látszik. Pedig jó lesz megszokniuk: jövőre magyar és EU parlamenti választások lesznek.
pikkpakk
2013. szeptember 23. 19:52
de végül is tök mind1" mit is mond a kommunista fidesz... hol vannak már azok a boldog szép idők amikor 2/3-al nyerték a választásokat... ja megvan a jelenlegi közvélemény kutatóknál még mindig a fityisz vezet ,majd ennyivel... erre mi történt Baján ? 7%-al nyertek ? hogy is van ez ? Sz.szentmiklóson meg az a fránya baloldal kapott 52%-ot .... na erről ennyit.... mi lesz itt jövő tavasszal ? amikor a fididroidok őrjöngve fognak hidakat foglalni mondván a baloldal má megint" elcsalta a választásokat,mert ugyi kikapott a fideszke..
Ouroboros
2013. szeptember 23. 19:43
Kiolvastad a rabszolgák beléből, Roberto? Micsoda szörnyűség folyt ott Baján? Megtámadott egy szóvivőnek álcázott vombat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!