Török Zsolt vs. Zsigó Róbert deathmatch a Jókai utcában

2013. szeptember 19. 22:33

Bukott baloldal! Trafikmutyi! Zuschlag-ügy! Rezsiszázasok! Diploma! Diákverés! Nőgyalázók! Hibátlan politikai performansz és ellenperformansz az MSZP-székház előtt.

2013. szeptember 19. 22:33

Mint a hvg.hu videóján látható, Zsigó Róbert a Fidesz sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a szerdán szabadult Zuschlag János abból a minisztériumból talicskázott ki legalább 72 millió forintot, ahol Gyurcsány Ferenc volt a miniszter, Mesterházy Attila pedig a politikai államtitkár. Zsigó azt kérdezte, Mesterházy mikor szerzett tudomást arról, mi folyik a minisztériumában, ha pedig nem tudott róla, akkor kérdéses, hogy alkalmas-e ennél komolyabb feladatra.

A sajtótájékoztató közben Zsigó mögött Török Zsolt és munkatársai Teket Melindát, az MSZP, az Együtt-PM és a DK közös baloldali jelöltjét hirdető plakátokat tartottak magasba és százforintosokat dobtak a bajai polgármester lábához, „diákrezsire”. Őket fideszes aktivisták igyekeztek eltakarni Gyurcsány Ferencet, Mesterházy Attilát és Zuschlag Jánost ábrázoló képekkel. 

A sajtótájékoztató végeztével Török több kérdésben is felelősségre vonta Zsigót, és megkérdezte, hogy visszaléptetik-e a hétvégi bajai időközi választásról a Fidesz jelöltjét, Kovács Csabát. Török Kocsis Mátéval, a Fidesz kommunikációs igazgatójával is emelt hangú szóváltásba keveredett, végül a következőkkel búcsúzott a fideszes politikusoktól: „Na ebből elég volt! Elég volt a nőgyalázó és nőalázó fideszesekből! Húzzatok az élről!”

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2013. szeptember 21. 12:53
A háttérben elvonuló öreg ember a kutyájával figyelemre méltó, a többi pro és kontra egy nagy rakás guanó.
Thomas Müller
2013. szeptember 21. 10:00
Török minden iskolai zrikálása, minden kilója benne volt ebben a hisztiben.
okoskodó fórumlakó
2013. szeptember 21. 09:51
Íme Zsoca, amikor éppen jól érzi magát: http://www.erdekesvilag.hu/kepek/vombat/vombat-3.jpg
becike4
2013. szeptember 20. 19:39
Esetleg valami érdemi munkát az adónkból, utolsó senkiházik mindkét oldalon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!