Kósa: Nem fogadható el rossz teljesítmény a vk-elnököktől

2013. szeptember 05. 08:46

A Fidesz ügyvezető alelnöke a hvg.hu azon információira reagálva, miszerint Orbán Viktor öt választókerületi elnököt megfosztott posztját, úgy reagált: ezeken a posztokon nem lehet elfogadni a rossz teljesítményt.

2013. szeptember 05. 08:46

A Fidesz ügyvezető alelnöke szerint a párt választókerületi elnöki posztjain nem lehet elfogadni a rossz teljesítményt. Kósa Lajos ezt azzal kapcsolatban mondta csütörtökön az m1 Ma reggel című műsorában, hogy a hvg.hu információi szerint a Fidesz-KDNP visegrádi frakcióülésén Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök megfosztott a posztjától öt fideszes választókerületi elnököt, mert elégedetlen volt a helyben végzett munkájukkal. A portál úgy tudja, a kormányfő név szerint nem nevezett meg senkit. Az ezt firtató felvetésre a Fidesz alelnöke csütörtök reggel úgy fogalmazott, „ez egy kölcsönös folyamat”, utalva arra, lehet, hogy az érintetteknek más terveik vannak.

Közölte ugyanakkor, hogy a kormánypárt értékeli a teljesítményeket, és nyilvánvalónak nevezte, hogy ha úgy látják, valaki gyenge teljesítményt nyújt, „akkor ott érdemesebb váltani”. „Ez egy olyan feladat, ahol nem lehet a rossz teljesítményeket elfogadni” – hangsúlyozta Kósa Lajos.

A Fidesz-KDNP háromnapos évadnyitó frakcióülése szerda este kezdődött Orbán Viktor politikai helyzetértékelő beszédével.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flyb
2013. szeptember 05. 11:48
Kósa a szavahihetetlen beszélhet, amit csak akar.
trabantkombi
2013. szeptember 05. 10:43
Na, akkor világos, hogy szigetszentmiklóstól irtózatosan befosott a dagi baltás tahó!!! Van is miért!!!! Agyarország jobban teljesít! 2014!!!!!
IgazságosIzomViktor.
2013. szeptember 05. 10:16
És annak az 5 fideszes választókerületi elnöknek azóta nyoma veszett.A rendőrség nem indított nyomozást.Selmeczy Szörnyella fidesz-szóvivő szerint az 5 VK elnök külföldre ment nyaralni hosszabb időre.
BőröndÖdön
2013. szeptember 05. 10:05
Nem irigylem a vk elnököket,ezt a hulladék kormánypolitikát eladni a zembereknek,nem egyszerű dolog...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!