Bukás előtt áll a Fidesz az MSZP szerint

2013. szeptember 03. 15:14

Az MSZP szóvivője szerint kormányváltás lesz 2014-ben, amivel az egész ország nyerni fog. A szocialisták „a bukás előtt álló Fidesz-kormány utolsó rúgásairól” beszélnek.

2013. szeptember 03. 15:14
Kormos Kata keddi budapesti sajtótájékoztatóján így reagált arra, hogy Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) hétfői tárgyalását kommentálva azt mondta: a gyermeket nevelő családokra és a munkavállalókra nézve a legveszélyesebb a „baloldali paktum”.
 
A szocialista párt szóvivője úgy fogalmazott: „a bukás előtt álló Fidesz-kormány utolsó rúgásaiként értelmezhető” Selmeczi Gabriella sajtótájékoztatója. Kormos Kata szerint nincs kétség afelől, hogy a Fidesz fél, és jogosan teszi, hiszen a hétvégi szigetszentmiklósi időközi önkormányzati képviselő-választás - amelyet az MSZP, a DK és az Együtt közös jelöltje nyert meg – is megmutatta, az összefogással le lehet váltani a jelenlegi kormányt, ami – mint mondta – 2014-ben meg is fog történni, a változással pedig az egész ország nyerni fog.
 
Mindenki, aki mára elveszítette a reményt, a biztonságot, visszakapja majd 2014-ben – hangsúlyozta, hozzátéve, hogy az MSZP programja Magyarországról szól, az igazságról, a biztonságról, a kiszámíthatóságról és a jólétről. A szóvivő azt mondta, öt társadalmi csoport, a gyermekek, a nők, a munkavállalók, a nyugdíjasok, valamint a kis- és középvállalkozók egészen biztosan nyertesei lesznek a szocialisták kormányzásának.

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2013. szeptember 09. 23:09
Alig várjuk hogy véghez vigyétek azt a sok jótéteményt, amit 2010-ig elkezdtetek, de a patás orsós meghiúsította. Téged meg jól kikormolhatna valaki, füstös. Vagy fordítva...
Monkey4you
2013. szeptember 04. 09:18
Katinka! Te embernek születtél, nem majomnak! Hagyd a hülye dumát másra!!!
Monkey4you
2013. szeptember 04. 09:16
Megszólalt az üveggolyó! 2009-ben is elöre látták ezek az mszp bukását!!!
liberálzöld.
2013. szeptember 04. 08:58
Bukás előtt áll, sima ügy. Mivel hogy ebben a ciklusban még nem bukott, viszont semmi sem tart örökké, így biztos a dolog. A kérdés az, hogy mennyivel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!