Lázár: Csányi az ország első számú uzsorása

2013. augusztus 12. 12:33

Visszaszólt Csányi Sándor korábbi kijelentésére Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár a hvg.hu ezzel kapcsolatos kérdésére úgy válaszolt: a tudomásulvételen kívül nem nagyon tud mást tenni az ország első számú uzsorásával szemben.

2013. augusztus 12. 12:33

Újabb fejezetéhez érkezett a Lázár János vs Csányi Sándor szópárbaj. Lázár korábban többször lepolipozta Csányit, aki egy július végi sajtóbeszélgetésen ezek kapcsán azt mondta: „Lázár urat nem ismerem személyesen olyan jól, de nagyon tehetséges politikus, láthatjuk, milyen jól elintézte a trafikügyet”.

Erről a Csányi-kijelentésről kérdezte egy hétfői sajtótájékoztatón a hvg.hu újságírója Lázár Jánost, aki a 444 szerint úgy válaszolt: „A tudomásulvételen kívül nem tudok mást tenni, az ország első számú uzsorásával szemben mást nem lehet tenni. Bárhogy is páváskodik a devizahitelesektől megszerzett milliárdjaival, én meghunyászkodom. Aki ilyen fontos ember, azelőtt kénytelen vagyok”.

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2013. augusztus 12. 21:30
Az OTP köszöni, de jól van az uzsorás nélkül is!!!
flyb
2013. augusztus 12. 21:16
Amikor az állampolgárokat meglopó gazemberek kezdik egymás torkát harapdálni...., természetes folyamat.
Hogyisvan
2013. augusztus 12. 21:08
..érdekes, ha az ország egyik legnagyobb tolvaja nekiesik az ország legnagyobb. ..
dobzselaci
2013. augusztus 12. 20:21
Én már csak egy kávét kérek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!